Aktivitetshus med pool, spabad, sauna og vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 1A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60171
14 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca.
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette rummelige og flotte poolhus på Søren Gades Mark 1A har stort set alt, hvad hjertet begærer. Med plads til helt op til 14 personer kan I tage hele den store familie med på ferie, og desuden er der tilladt op til 2 hunde i huset. Blandt husets faciliteter finder I blandt andet et en indendørs swimmingpool, sauna, aktivitetsrum med billard og bordfodbold og vildmarksbad på terrassen.

Aktiv ferie med pool, wellness og aktivitetsrum

Familiens vandhunde vil elske at holde ferie i sommerhuset i Blåvand. Med indendørs swimmingpool kan I holde badeferie selv i de kolde vintermåneder, og efter en frisk dukkert sørger saunaen for, at I hurtigt bliver tørre igen. I spabadet kan I nyde godt af lidt wellness-feeling og se til, mens ungerne plasker i poolen.

Aktivitetsrummet med billard og bordfodbold bliver et hit blandt de konkurrenceglade gæster, og mens de slår sig løs, kan resten af familien slappe af med en god bog i det hyggelige sofahjørne.

På den afskærmede bagside af huset befinder sig endnu et highlight, nemlig vildmarksbadet. Findes der en bedre måde at slutte dagen af på end i det varme vand med stjernehimmelen over jer og et godt glas rødvin ved siden af?

Jordvarmeanlæg, praktiske faciliteter og masser af plads

I alt har huset tre forskellige niveauer. Stuen befinder sig på øverste niveau og er indrettet med et stort vinduesparti mod syd, så I har udsigt til den flotte, vestjyske natur.

Sommerhuset er udstyret med et energibesparende jordvarmeanlæg, som står for gulvvarmen, poolen og spabadet. Nogle af soveværelserne har skrå vægge og egner sig bedst til børnene. Med en beliggenhed cirka 10 minutters gang fra Blåvands centrum, kommer I både til at bo ugeneret og tæt på butikker og diverse aktiviteter.

Til de yngste familiemedlemmer står der et klatretårn med rutsjebane og gyngestativ på grunden, og på græsplænen er der også opstillet fodboldmål.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60171

D.
sagde , Egå

Lækkert sommerhus. God plads. Lækker pool og spa og rigtig dejligt område

D.
sagde , Danmark

Et virkelig fantastisk og lækkert poolhus. Virkelig godt indrettet med god plads. Bestemt ikke sidste gang vi lejer dette sommerhus. Kæmpe anbefaling herfra.

D.
sagde , Randers NØ

Huset lå i fantastiske omgivelser.
Med gå afstand ind til en rigtig hyggelig by, hvor der summede af god stemning og liv i byen. Små legepladser rundt omkring, trampolin og mini golf.
Masse af butikker for både børn og voksne. Fine muligheder for at sidde og nyde en is, øl eller middag ☺️
Sommerhuset ligger også tæt på skønne naturområder og strand også i gå afstand.
Fine seværdigheder i nærheden også.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:237 / 2.500
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 8 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...