Strandnært poolhus til 10 personer i Blåvand med vildmarksbad

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Horns Rev 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60172
10 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 20
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Er I ved at planlægge den næste store familieferie, så er dette velholdte poolhus i Blåvand helt sikkert værd at tage med i puljen. Ud over swimmingpoolen er sommerhuset indrettet med sauna, spabad og vildmarksbad på terrassen. Og som en ekstra bonus er der kun 300 meter til stranden!

Velholdt sommerhus med pool, sauna, spabad og vildmarksbad

Ligegyldigt årstid, vind og vejr – dette flotte og velholdte poolhus med stråtag er et godt bud på jeres næste ferieadresse.

Især familiens vandhunde vil elske at holde ferie på Horns Rev 7. Egen swimmingpool, spabad og vildmarksbad på terrassen er blot nogle af sommerhusets highlights. Dertil kommer en sauna, hvor I kan få varmen igen efter vandaktiviteterne.

2 badeværelser med gulvvarme og 5 soveværelser

Sommerhuset i Blåvand er praktisk opdelt. De 2 badeværelser med gulvvarme sørger for, at I slipper for lange køer til badet om morgenen, og i de 5 soveværelser kan I trække jer tilbage og slappe af, hvis I har brug for det.

Det store opholdsrum med integreret køkken er et centralt rum, hvor alle feriegæster kan samles til en masse hyggelige feriestunder langt væk fra den travle hverdag.

Den energibesparende varmepumpe sørger for, at I uden for store omkostninger altid har et behageligt klima i huset. Og ellers er brændeovnen selvfølgelig også en kilde til både varme og feriestemning med sine knitrende flammer.

Stor og afskærmet terrasse med gode havemøbler og egen legeplads

På den store terrasse finder I alle en plads i solen, og der er god afskærmning, så I kan slappe af helt ugeneret og altid i læ for vinden. I vildmarksbadet kan I nyde lidt wellness under åben himmel midt i den grønne natur – findes der bedre måder at tanke ny energi på?

Der er også tænkt på børnene, og ved huset er der en privat legeplads med gynge, rutsjebane, trampolin og sandkasse, hvor de rigtig kan få lov til at slå sig løs, mens I forbereder aftensmaden på grillen eller daser i havemøblerne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60172

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes idyllisches Reebdachhaus geschmackvoll und vollständig eingerichtet für jung und alt gemütlicher Kamin großes gemütliches Wohnzimmer mit faullenzer couch
Sauna sehr schön
Und optimale lage bis zum Strand

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes geräumiges Ferienhaus. Der Pool macht viel Spaß. Die Bäder sind etwas in die Jahre gekommen. Zu beachten sind die hohen Energiekosten.

DE
D.
sagde , Kleve

Ein traumhaftes, geräumiges und geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus in dem es einem an nichts fehlt. Das ansprechende Reetdachhaus liegt auf einem schönem uneinsehbarem Grundstück und über einen kleinen Trampelpfad erreicht man 5 Gehminuten den traumhaften Strand von Blåvand.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:239 / 2.790
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (82 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

10 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...