Strandnært poolhus til 10 personer i Blåvand med vildmarksbad

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Horns Rev 7, Blåvand - Søg på husnr. 60172

Er I ved at planlægge den næste store familieferie, så er dette velholdte poolhus i Blåvand helt sikkert værd at tage med i puljen. Ud over swimmingpoolen er sommerhuset indrettet med sauna, spabad og vildmarksbad på terrassen. Og som en ekstra bonus er der kun 300 meter til stranden!

Velholdt sommerhus med pool, sauna, spabad og vildmarksbad

Ligegyldigt årstid, vind og vejr – dette flotte og velholdte poolhus med stråtag er et godt bud på jeres næste ferieadresse.

Især familiens vandhunde vil elske at holde ferie på Horns Rev 7. Egen swimmingpool, spabad og vildmarksbad på terrassen er blot nogle af sommerhusets highlights. Dertil kommer en sauna, hvor I kan få varmen igen efter vandaktiviteterne.

2 badeværelser med gulvvarme og 5 soveværelser

Sommerhuset i Blåvand er praktisk opdelt. De 2 badeværelser med gulvvarme sørger for, at I slipper for lange køer til badet om morgenen, og i de 5 soveværelser kan I trække jer tilbage og slappe af, hvis I har brug for det.

Det store opholdsrum med integreret køkken er et centralt rum, hvor alle feriegæster kan samles til en masse hyggelige feriestunder langt væk fra den travle hverdag.

Den energibesparende varmepumpe sørger for, at I uden for store omkostninger altid har et behageligt klima i huset. Og ellers er brændeovnen selvfølgelig også en kilde til både varme og feriestemning med sine knitrende flammer.

Stor og afskærmet terrasse med gode havemøbler og egen legeplads

På den store terrasse finder I alle en plads i solen, og der er god afskærmning, så I kan slappe af helt ugeneret og altid i læ for vinden. I vildmarksbadet kan I nyde lidt wellness under åben himmel midt i den grønne natur – findes der bedre måder at tanke ny energi på?

Der er også tænkt på børnene, og ved huset er der en privat legeplads med gynge, rutsjebane, trampolin og sandkasse, hvor de rigtig kan få lov til at slå sig løs, mens I forbereder aftensmaden på grillen eller daser i havemøblerne.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:239 / 2.790
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (82 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

Standvandsspa, Vildmarksbad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

10 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, trægulv i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...