Stort poolhus med spabad og sauna til 10 personer og 1 hund

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Kollemarken 46, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60174
10 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 25
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Badeferie året rundt i Blåvand – her på Kollemarken 46 på en stor og velholdt plænegrund. Helt op til 10 personer kan komme med på ferie her, og hunden er også velkommen. Blandt sommerhusets highlights finder I – ud over den store swimmingpool – et stort spabad og en sauna.

Lækkert poolhus med spabad, sauna og legeplads i haven

Dette velholdte, stråtækte murstenshus ligger på en skøn og godt afskærmet plænegrund i Blåvand. De mere end 200 kvadratmeter byder på 5 gode soveværelser, 2 badeværelser med gulvvarme og et poolrum med swimmingpool, sauna og spabad med plads til 5 personer.

Udenfor i haven gemmer der sig en masse highlights for børnene – ikke mindst den lille legeplads med sandkasse, gynge, klatrestativ og trampolin. Det er nemt at holde øje med børnene fra den åbne terrasse, som er udstyret med gode havemøbler, så I alle kan få en god plads i solen. Der står heller intet i vejen for en lækker grillaften på en lun sommeraften.

I det store opholdsrum er der masser af hyggelige siddekroge, hvor I kan sætte jer til rette med en god bog og en friskbrygget kop kaffe.

Kort vej til indkøb, gåafstand til stranden og diverse aktiviteter i Blåvand

Kun 300 meter fra sommerhuset ligger den næste købmand, hvor I hver dag kan købe friske varer. Den herlige sandstrand befinder sig cirka 10 minutters gang fra ferieadressen, og her er der året rundt nye store naturoplevelser at overvære.

Blåvand er en skøn ferieby, som byder på gode shoppemuligheder og forskellige aktiviteter for store og små, såsom Blåvand Mini Zoo og Tirpitz bunkermuseum. Feriestedets vartegn, Blåvandshuk Fyr, er også bestemt et besøg værd, og fra toppen af tårnet får I den flotteste panoramaudsigt ud over kystlinjen.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60174

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, großes Ferienhaus. Es war alles da, was man braucht. Die beiden Bäder waren schön groß und sauber. Der Poolraum war ebenfalls sehr sauber. Das Haus können wir guten Gewissens weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Ferienhaus mit tollem Spa-Bereich. Die Küche ist super ausgestattet – es fehlt an nix. Schöne Aufteilung durch die getrennten Schlafbereiche.
Schöner , großer Wohn-/Essbreich. Toller Gasgrill.

DK
D.
sagde , Danmark

Vi er helt tilfredse med det hele

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:217 / 2.670
Renoveret / Byggeår:2007 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...