Moderniseret aktivitetshus med sauna og spa til 8 personer, 2 hunde

4
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 154, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60178
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et sommerhus til den næste store familieferie? Kort vej fra både stranden og centrum i Blåvand finder I dette flotte, moderniserede (2019) aktivitetshus med plads til 8 personer. Også jeres 2 hunde er velkomne i huset – og hertil er den lukkede terrasse helt perfekt. Med spabad og sauna bliver ferien ekstra afslappende.

Aktivitetsrum, spabad og sauna, varmepumpe og brændeovn

Sommerhuset på Sønder-Vasevej 154 byder på nærmest alt, hvad hjertet begærer – fra en lys og venlig indretning til 2 badeværelser med gulvvarme, spabad og sauna og aktivitetsrum med billard og dart. Her er der sørget for underholdning for alle aldre, og der står intet i vejen for en storslået familieferie ved vestkysten.

Den energibesparende varmepumpe sørger for, at I har et behageligt rumklima hele året rundt, og på i de kølige årstider bliver brændeovnen et sikkert hit – de knitrende flammer spreder ikke kun varme, men også en skøn atmosfære.

2 lukkede og afskærmede, delvist overdækkede terrasser

På Sønder-Vasevej er der masser af mulighed for at nyde den friske luft. Med afskærmning og overdækning finder I altid en læfyldt plads på terrassen. Om morgenen kan I tage morgenmaden og kaffen med udenfor, og på de gode sommerdage kan I tage en lur i liggestolene og slutte dagen perfekt af med en grillaften.

I kan roligt lade hundene være ude i den friske luft på den lukkede terrasse. Den store græsplæne med både sandkasse og gyngestativ er et paradis for børnene.

Der er kun en kort gåtur til Blåvands brede sandstrand og centrum, hvor I kan købe alt fra friskbagt morgenbrød til lækre softice – inden turen går ned til vandet. Både de små og firbenede gæster vil helt sikkert elske et besøg på den brede sandstrand, hvor de kan tumle i sandet eller dyppe fødderne i vandkanten i de varme sommermåneder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60178

D.
sagde , galten

Det er et rigtig godt hus med faktisk alt hvad man behøver god plads 2 gode toilette 4 soverum med dobbeltsenge stor teresse og en overdækket

D.
sagde , Sabro

Dejligt og rummeligt sommerhus. Masser af plads. Porcelæn, bestik og fade var der nok af.
Masser af stole. Legemuligheder i top. Der var 3 stk grill.
Det var bare perfekt til os.

D.
sagde , Danmark

Lækkert hus med god beliggenhed.
Der er rigelig af ting Man skal bruge i huset

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:152 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2019 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...