Luksuriøst sommerhus med pool og wellness tæt på stranden, 1 hund

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Vestslugen 8, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60179
10 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Vestslugen 8 finder I alt, hvad feriehjertet begærer. Sommerhuset har ikke kun god plads til 10 personer og 1 hund, men er også udstyret med swimmingpool og wellness – og så er der kun 500 meter til stranden. Dette nybyggede (2019) luksushus er et sandt ferieparadis, som ligger frit på et stort fredet lyngareal med langt til naboerne og stadig tæt på by og strand.

Swimmingpool, udendørs spabad, sauna og meget mere

Det storslåede sommerhus i Blåvand råder blandt andet over en 30 kvadratmeter stor indendørs swimmingpool, et udendørs spabad til 4 personer og en stor sauna. Ligegyldigt, om I skal holde ferie med familien og børnene eller med vennerne, er I garanteret underholdning for alle her. Efter en forfriskende dukkert kan I samles til fælles madlavning i det veludstyrede køkken.

Sovepladserne er fordelt på 5 gode soverum, hvor der er mulighed for at trække sig tilbage med en god bog. For at gøre jeres ferie så afslappende som muligt, er huset udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Dertil kommer en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Midt i Blåvands klitlandskab med lækkert udeareal

På terrassen kan I læne jer tilbage i liggestolene med en kold drink eller tænde op i udespaen og slappe af i varmen under den blå himmel. De solrige aftener er oplagte til en god grillmiddag rundt om havebordet, hvor morgendagens planer og feriens spændende udflugter kan blive lagt.

Sommerhuset er omgivet af smuk natur. Fra de store vinduer har I udsigt ud over det fantastiske klitlandskab, som indbyder til lange gåture gennem den åbne hede. Den kilometerlange strand er et besøg værd hele året rundt og byder altid på nye, unikke naturoplevelser.

I Blåvands bymidte finder I flere indkøbsmuligheder, restauranter og forretninger. Der er også aktivitetstilbud for alle aldre; både minizoo, bunkermuseum og det berømte bolsjekogeri.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60179

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr modernes Haus. Komplett eingerichtet. Geschirr und küchenausstattung perfekt. Sauber bis in die Ecken. Toller Pool und whirpool.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt unweit vom Strand auf einem schönen Heide-Grundstück und ist nicht einsehbar. Es ist modern ausgestattet und bietet mit einem Pool, einem Billardtisch, einer Dartscheibe und einem Außen-Whirlpool alles, um sich bei schlechtem Wetter im Haus zu beschäftigen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein großes gut ausgestattetes Ferienhaus,in guter Lage,dessen Pflege etwas zu wünschen übrig lässt. Der Innenpool ist sehr schön und direkt neben dem Wohnzimmer. 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:260 / 400
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Dampkabine, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...