5-stjernet feriehus med wellness tæt på centrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 52A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60182
8 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I 2019 stod dette hus færdig og klar til gæster midt i skønne Blåvand. Feriehuset byder både på spabad og sauna samt en både moderne, hyggelig og bekvem indretning.

Huset ligger på en dejlig stor naturgrund og terrassen, der løber rundt lagns to sider af huset, giver rig mulighed for at nyde ferien udendørs.

Kvalitet og hygge for alle feriepengene

Feriehuset på Blåvandvej 52A er bygget i gode kvalitetsmaterialer og der er lagt vægt på hygge og komfort i indretningen, så du kan få en skøn og afslappet ferie med masser af hygge og nærvær i stue og køkkenalrum – samt selvforkælelse og wellness i husets spa og sauna. Blåvandvej 52a er et dejligt energivenligt hus, som super egner sit til ferie hele året rundt.

Lige meget om I hygger med madlavningen i køkkenet, slænger jer i lænestolene foran brændeovnen eller sidder i solen på terrassen, kan I nyde udsigten ud på den grønne natur, som giver en fantastisk ro i sjælen.

Stor terrasse, grøn grund og tæt på Blåvands centrum

På den delvist overdækkede og læfuldte terrasse kan I tilbringe nogle skønne grillaftener og nyde den friske havluft, mens solen langsomt sænker sig ned i Vesterhavet. Der er naturligvis også mulighed for at fordybe sig i en god bog eller tage sig en lur på terrassens solvogne.

Får I brug for lidt mere liv i løbet af ferien kan I gå ind til centrum af Blåvand og afprøve de mange shoppingmuligheder, restauranter og caféer. Fortsætter I igennem blåvands pulserende hovedgade, kommer I helt ud til Jyllands vestligste punkt, hvor I kan komme op i Blåvandshuk Fyr og opleve en helt unik udsigt over kysten, stranden og det fascinerende Vesterhav. Og så kan turen jo med fordel rundes af med en tur i bølgen blå.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60182

D.
sagde , Danmark

Dejligt og funktionelt hus med godt og pænt køkken. Gode udeområder.

D.
sagde , Danmark

Nej alt var perfekt. Stort plus at der var alt i køkkenet og rigeligt med service. Mange gange oplever man, at der kun lige er til det antal huset er beregnet til, så man hele tiden skal vaske tallerkener af.Virkeligt lækkert hus tæt på byen. Veludstyret køkken med meget service.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:138 / 2.279
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (69 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...