Skønt aktivitetshus med wellnessbadeværelse og indhegnet have

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Grønnevænget 1C, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60183
8 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Grønnevænget 1C centralt i Blåvand, tæt på både by og strand, finder I et fantastisk velindrettet feriehus med rigelig plads til 8 personer og 2 hunde. Feriehuset indbyder til såvel aktiviteter som wellness med sine dejlige faciliteter og rammer – og I finder både spabad, sauna og aktivitetsrum i ferieboligen. Haven er indhegnet, så både hunde og mindre børn kan færdes trygt og frit. Her får I et skønt og velbeliggende feriehus med alle muligheder for hygge og afslapning for hele familien, både sommer og vinter.

Aktivitetsrum, brændeovn, varmepumpe, sauna og spabad

Så snart I træder ind i dette skønne og velindrettede sommerhus, kommer I i feriestemning. Fordelt på 143 m2 finder I 4 soveværelser, aktivitetsrum, 2 badeværelser med gulvvarme, entré, bryggers med vaskesøjle samt et stort stue- og køkken-alrum.

For de aktive og konkurrencemindede er der både bordfodbold og airhockey i husets lækre aktivitetsrum. Har I lyst til et spil dart, er der fint dartspil i sommerhusets carport. Når I ønsker wellness, står ferieboligens store badeværelse klar med både spabad og sauna. Spaen er oplagt til de små at plaske rundt i, eller når de voksne vil nyde ferien med et spabad og et køligt glas bobler.

Den energibesparende varmepumpe sørger for, at I står op til en behagelig rumtemperatur, og at jeres feriebudget ikke sprænges. Om aftenen kan et højdepunkt være at tænde op i brændeovnen og betragte flammernes dansen. Læn jer tilbage i den store sofa med et glas vin i hånden og smæk benene op. Det velindrettede stue- og spiseområde er et dejligt rum, der lægger op til masser af hygge, samvær og snak, og hvor der er god plads til jer alle.  

Stor og delvist overdækket terrasse, udekøkken samt legeplads

Med sine velplacerede terrasser er det oplagt at dase i solen på solrige dage. Der er hyggelige kroge, hvor I kan nyde jeres yndlingsbog eller blot se på, at børnene leger. Hvis man er fuld af energi, er der i haven god plads til sjov og eller en fodboldkamp. Til de mindste er der også et gyngestativ og en sandkasse. Hunde og børn kan trygt boltre sig i den indhegnede have, mens de voksne slapper af.

Sommerhuset har et dejligt overdækket udekøkken, hvor I både kan klargøre og grille aftensmaden.

Den overdækkede terrasse er perfekt til at nyde aftensmaden udendørs, mens I lader en herlig feriedag klinge ud. Jeres hunde har helt sikkert også fundet sig et yndlings-spot til en lille lur efter en dag med hav og strand.

Er du den stolte ejer af en elbil ? Ingen problem. Feriehuset er nemlig udstyret med 11 Kwh Ladestander til el og hybridbiler.

Bo dejligt i Blåvand, tæt på både stranden og byen

Den brede og hvide sandstrand i Blåvand ligger blot en lille gåtur væk fra feriehuset, så hvorfor ikke starte morgenen med en frisk tur med hunden og på hjemvejen svinge forbi bageren efter frisk morgenbrød til syvsoverne.

Har I lyst til shopping eller en tur på café, er Blåvands hyggelige hovedgade få minutters gang væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60183

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist für Gäste mit Kindern und Hunden, da eingezäunt, optimal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr sauber bei der Anreise trotz das Hunde erlaubt waren und besonders der Garten war perfekt für denn Hund weil alles eingezäunt war.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben dieses Ferienhaus schon mindestens vier mal in Anspruch genommen.
Für unsere Gemeinschaft 5/6 Personen und 2 Hunde ist dieses Haus perfekt.
Es ist im Haus alles vorhanden was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:143 / 1.500
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (189 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...