Velholdt poolhus i Blåvand til 10 personer med sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 86, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60186
10 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 15
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette velholdte poolhus med sauna og spabad har en fantastisk beliggenhed i Blåvand – kun et stenkast fra både stranden og centrum. Her kan I holde en dejlig ferie med op til 10 personer og med underholdning for enhver smag.

Swimmingpool, standvandsspa og sauna

På Sønder-Vasevej 86, i hjertet af Blåvand, men stadig med en rolig beliggenhed, ligger dette skønne og velholdte feriehus med egen swimmingpool. Dertil kommer saunaen og det store spabad med plads til 6 personer – her er der tænkt på alle, og ligegyldigt om I er til en aktiv eller afslappende ferie, er der noget for jer blandt feriehusets faciliteter.

Mens familiens vandhunde plasker rundt i poolområdet, kan hobbykokkene slå sig løs i køkkenet, der er udstyret med alt, hvad I har brug for, når I skal tilberede en lækker feriemiddag. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og spiseafdelingen, og store vinduespartier skaber et skønt lysindfald i det store rum.

Brændeovn, varmepumpe og 3 badeværelser

Feriehuset er udstyret med en varmepumpe, så I allerede fra morgenstunden er sikret en behagelig temperatur. Også brændeovnen bidrager hertil – ikke kun med varme, men også med hyggelig feriestemning.

De 3 badeværelser med gulvvarme har masser af skabsplads, så I kan opbevare jeres toiletsager.

Stort, afskærmet grundstykke, skøn terrasse og legeplads

Poolhuset ligger på en stor grund godt afskærmet af træer og buskads. Her er der masser af mulighed for at nyde den friske luft. Mens børnene hopper på trampolin, gynger eller leger i sandkassen, kan I læne jer tilbage i liggestolene.

På den store terrasse er der rigeligt med havemøbler og en grill, så I kan udnytte hver en solstråle på en dejlig sommerdag.

Feriehuset har en fantastisk beliggenhed kun 450 meter fra stranden og 400 meter fra Blåvands centrum. De mange butikker, caféer og restauranter vil helt sikkert glæde sig over et besøg, og det berømte bolsjekogeri er et klart ’must’.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60186

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit 3 Gernerationen und 10 Personen für 14 Tage in diesem Ferienhaus. Wir haben uns sehr wohl gefühlt, haben uns in dem Wellness-Bereich jeden Tag aufgehalten. Es waren mit rund 30 Grad angenehme Wassertemperaturen. Die Spielgeräte im Garten, insbesondere das Trampolin wurde von den Kleinen jeden Tag genutzt.
Von der ruhigen Lage und die kurze Entfernung zum Strand waren wir auch sehr angetan.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Hauses ist super. Lediglich 5min zu Fuß zum Strand und 10min zum Ort. Der eingeschlossene Garten bietet eine tolle Privatsphäre.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit dem Haus und der Ausstattung sehr zufrieden. Das Haus kann man gerne weiterempfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:175 / 1.729
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...