Velholdt rækkehus i hjertet af Blåvand med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3, 63, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60192
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I også vilde med Blåvands charmerende ferieby? Så er dette velholdte feriehus til 4 personer ideelt til jer. Rækkehuset er indrettet i moderne stil med blandt andet sauna og spabad, og med en både idyllisk og central beliggenhed kun 100 meter fra Blåvands centrum er I tæt på alt.

Skandinavisk design med fokus på roen

Sommerhusets byggestil emmer af charme med de sortmalede brædder og hvide sprossevinduer – næsten som et stykke af Sverige, der er blevet flyttet til Blåvand.

Så snart I træder indenfor, vil I føle jer godt tilpas i de moderne og stilfulde omgivelser. De hvide og sorte farver symboliserer ro, og intet er overladt til tilfældighederne. Det lyse og moderne køkken er udstyret med alt, hvad I har brug for, når I skal tilberede lækre feriemåltider, og opvaskemaskinen gør oprydningen overskuelig efterfølgende.

Ren afslapning med brændeovn, sauna og spabad

I den åbne stue- og spiseafdeling står brændeovnen, som især på de kølige feriedage sørger for varme og den helt rigtige ferieatmosfære. Mens flammerne knitrer i baggrunden, kan I læne jer tilbage i sofaen med en god bog eller tage et hyggeligt spil kort rundt om spisebordet.

Trænger I til at komme endnu mere ned i gear, er sommerhusets badeværelse det helt rigtige sted at søge hen til; her står sauna og spabad klar til at forkæle jer med skønne wellness-oplevelser.

Hyggelig terrasse med grill og udsigt til åen, kun 100 meter til centrum

Fra stuen kommer I ud på den hyggelige terrasse. Herfra har I udsigt til den lille å, der snor sig gennem det grønne landskab – og måske får I besøg af ænderne, der kommer svømmende forbi. På de lune sommeraftener kan I flytte madlavningen udenfor på husets grill og nyde en god middag rundt om havebordet, mens aftensolen langsomt forsvinder ned i horisonten.

Blåvands centrum ligger kun 100 meter væk og byder på alt, hvad feriehjertet begærer. Tag hundene med på en morgengåtur til bageren, hvor I hver dag kan hente nybagte rundstykker, eller spis frokost på en af de gode caféer efter en runde shopping i de mange forskellige forretninger.

Det brusende Vesterhav kan ligeledes nås til fods, og den smukke sandstrand kommer med garanti til at danne rammerne om et hav af fantastiske ferieminder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60192

D.
sagde , ODENSE NØ

Dejligt hus og terresseDejlige omgivelser

D.
sagde , Sønderborg

Flot indrettet
Køkkenet var veludrustet
Sengene var gode
Vi manglede ikke noget

D.
sagde , Væggerløse

Dejligt hus, godt indrette og funktionelt

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:106 / 100
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...