Idyllisk, fantastisk beliggende sommerhus med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Kallesmærskvej 16, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60205
4 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Det bliver ikke smukkere! Beliggende lige ud til den fantastisk smukke hede er sommerhuset på Kallemærskvej 16 i Blåvand det optimale valg til parrene eller familien, der elsker den vestjyske natur. Med masser af hyggefaktorer er rammerne er sat til en rigtig lækker sommerhusferie: Indenfor med den klassiske brændeovn og godt interiør og udenfor med skønne terrasseforhold og en naturgrund, der bare fortsætter i det uendelige. Samtidigt har du her muligheden for at gøre brug af de mange aktiviteter, den livlige ferieby Blåvands tilbyder.

Super hyggeligt feriehus til familien på 4

Kom ind og slap af i et dejligt sommerhus med god plads til familien på 4 eller venneparrene, der vil dele et par feriedage sammen i Blåvand. Feriehuset er praktisk og hyggeligt indrettet med 2 soverum med god skabsplads, i det ene soverum er der 2 enkeltsenge og det andet har en dobbeltseng. 

Det store åbne køkken med opvaskemaskine og stuen med brændeovn er perfekte til familiehygge enten ved spisebordet eller i den store bekvemme hjørnesofa, hvor der er plads til hele flokken.

Det hele bliver opvarmet af en energibesparende luft-til-luft varmepumpe.

Skøn overdækket terrasse med udsigt til lynghede og fyrretræer

Gemt af vejen fra omverdenen er sommerhuset på Kallemærskvej 16 jeres helt private ferieparadies. Huset dukker sig og ligger dejligt i læ af lyngbeklædte klitter og knudrede fyrretræer. En del af den store træterrasse foran huset er overdækket, så du både kan finde læ for regn eller en varm middagssol. Tag en kande saft og en god bog med ned i ”haven”, og nyd naturen, duften af lyng og chancen for at møde Kallemærkshedes kongedyr – de smukke, stolte krondyr.

Blåvand – skønne hvide strande og gode spisesteder

Sommerhuset ligger kun en kilometer fra Blåvands centrum, hvor der er gode muligheder for at shoppe og masser af spisesteder hele året. Hele familien vil elske en tur i Blåvand Zoo, Tirpitz museum eller en rask tur op i fyrtårnet ved Danmarks vestligste punkt Blåvandshuk.

Blåvand er kendt for sine fantastiske, meget familievenlige badestrande. Her er masser af plads til leg, drageflyvning, sandslottebyggeri, gåture og ravjagter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60205

D.
sagde , Odense NV

Det er som udgangspunkt et hyggeligt, men forholdsvis mørkt hus, som til gengæld har mange hyggelamper. En enkelt loftslampe i stuen som kan lyse rigtigt når det er behov for dette savnede jeg imidlertid ind imellem. – Men dejligt med mange stikkontakter og "natlys" – og en god radio.

D.
sagde , Danmark

Skønt feriehus i god stand med alt hvad der er brug for og i gåafstand til byen.Huset ligger på en skøn naturgrund med rigt dyreliv.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 2.962
Byggeår:1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...