Fantastisk poolhus med udespa og aktivitetsrum tæt på strand og by

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 9, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60220
20 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 22
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
5 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Kun 200 meter fra Blåvands centrum og 500 meter fra Vesterhavet ligger dette storslåede poolsommerhus med plads til 20 personer. Her er alt, hvad feriehjertet begærer, og mere til! Det luksuriøse sommerhus er blandt andet udstyret med en lækker poolafdeling med sauna og spabad, aktivitetsrum med billard og bordfodbold, en lademulighed til elbiler og ikke mindst en lækker, alsidig terrasse med udendørs spabad!

Storslået ferie i topmoderne omgivelser med plads til alle

Velkommen på Fyrvej 9 i Blåvand. Her er rammerne sat for en storslået ferie i det vestjyske. Det 250 kvadratmeter store poolhus er opført i 2020 og har plads til hele familien eller venneflokken – og så er hundene også velkomne.

De topmoderne omgivelser med stilfuldt interiør i flotte kvalitetsmaterialer oser af luksus, og lyse farver og højt til loftet skaber en rummelig og behagelig atmosfære. Med biopejsen i opholdsrummet er feriestemningen altid i top.

Rent praktisk er feriehuset udstyret med 2 opvaskemaskiner, 2 store køleskabe, skabsfryser og 2 komfurer. Ud af de 20 sovepladser befinder 8 sovepladser sig på hemsen.

Poolafdeling med sauna og spabad, aktivitetsrum med bar, billard og bordfodbold

Det luksuriøse poolsommerhus byder på et hav af fede faciliteter, som tilgodeser alle interesser. Den store poolafdeling er – ud over den 22 kvadratmeter store swimmingpool – indrettet med sauna og spabad samt et af feriehusets i alt 4 badeværelser. I aktivitetsrummet er der både mulighed for at se TV spille billard og bordfodbold eller tage en drink i baren.

Stor terrasse med gasgrill, udendørs spabad og lademulighed til elbiler

Det er ikke kun poolhusets indre, der gemmer på fede highlights. Udearealet har både en stor, delvist overdækket terrasse med gode havemøbler og gasgrill, en egen lademulighed til elbiler og et udendørs spabad. Der er også flere aktiviteter til børnene i form af sandkasse, gyngestativ og fodboldmål.

Centrumsnær og strandnær beliggenhed i Blåvand

Ud over alt dette får I også en både centrumsnær og strandnær beliggenhed. Blåvands bymidte ligger kun få minutters gang fra ferieadressen, og den smukke badestrand befinder sig 500 meter væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60220

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön eingerichtetes, großzügiges und toll ausgestattetes Luxushaus. Wir haben nichts vermisst!

DE
D.
sagde , Deutschland

DAs Ferienhaus ist sehr schön und mit allen Annehmlichkeiten ausgestattet. Es fehlt an nichts. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Hamburg

Ich kann dieses wunder schöne Ferienhaus nur weiter empfehlen , es hat uns an nix gefehlt.
Wir waren mit 17 Personen da und hatten genügend Platz.
Die Küche ist ein Traum und war für die Personenanzahl gut ausgestattet.
Die Kinder hatten Riesen Spaß im Pool Bereich.
Wir kommen aufjedenfall wieder in dieses Ferienhaus.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:250 / 2.240
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 4 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 18 Enkeltsenge, 8 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...