Sommerhus med sauna og spabad midt i naturen, 400m til stranden

4
icon
icon
icon
icon

Ingridsvej 32, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60221
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en stor naturgrund midt i Blåvands lyngklædte hedelandskab, omgivet af grantræer og buskads, ligger dette stråtækte sommerhus. Her kan I holde en dejlig ferie med op til 8 personer (og 1 hund) i lyse og venlige omgivelser, der blandt andet er indrettet med spabad, sauna, brændeovn og varmepumpe. Det brusende Vesterhav ligger kun 400 meter væk!

Lys og venlig indretning med brændeovn og energibesparende varmepumpe

Det stråtækte sommerhus i Blåvand er lyst og venligt indrettet, og det er nemt at se, at der er lagt vægt på, at I skal føle jer godt tilpas. Loftet er åbnet til kip, og de mange vinduer inviterer solens stråler indenfor og giver jer samtidig en flot udsigt til Blåvands unikke natur.

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet, der forener køkken, spiseafdeling og stue. Her kan I samle hele familien til feriehygge, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Den energibesparende varmepumpe sørger for, at I har en behagelig temperatur hele året rundt.  

God plads til 8 gæster, 2 badeværelser, sauna og spabad

Sommerhuset rummer god plads til 8 gæster, og sovepladserne fordeler sig på 4 soveværelser med god skabsplads, så I nemt og hurtigt kan få pakket alle jeres feriesager ud.

Feriehuset er udstyret med 2 badeværelser (begge med gulvvarme), så I slipper for lange køer til brusebadet om morgenen. Det største badeværelse gemmer desuden på et lækkert wellness-highlight – her er der både spabad og sauna. Det andet badeværelse er indrettet med en praktisk vaskesøjle.

Bo ugeneret og naturskønt midt i Blåvands hedelandskab med 400m til stranden

På Ingridsvej 32 kommer I til at bo midt i Blåvands lyngklædte hedelandskab. Den mere end 2.600 kvadratmeter store naturgrund er godt afskærmet af grantræer og buskads, så I på ugeneret vis kan nyde ferietiden på terrassen. Der er desuden både en afskærmet og overdækket del, som sikrer jer både ly og læ. Til glæde for børnene er der både et gyngestativ og en sandkasse på grunden.

Blåvands populære badestrand ligger kun få minutters gang fra sommerhuset. En spadseretur langs vandet i den friske havluft er ren balsam for sjælen og et sikkert hit blandt alle – både store, små og firbenede familiemedlemmer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60221

D.
sagde , Danmark

Et dejligt beliggende hus for enden af en blind vej. Vi kommer gerne igen.

D.
sagde , Danmark

Dejlig hus med god plads, god indretning, god møbler.
Vi vil godt leje huset igen.

D.
sagde , Sønderborg

Super lækkert hus fantastisk placeringFantastisk husLigger lækkert for enden af egen stikvej. Kort til strand via gode sti systemer

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.623
Renoveret / Byggeår:2015 / 2000

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...