Stort aktivitetshus med udendørs spabad, sauna og bålhytte

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 60, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60222
8 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Tæt på Blåvand ligger dette spændende feriehus, som byder på en perlerække af fede faciliteter. De moderne omgivelser er blandt andet indrettet med et alsidigt aktivitetsrum og 2 flotte badeværelser, og udenfor får I en fantastisk terrasse med et stort udendørs spabad, sauna og en bålhytte. Her kan I desuden tage hundene med på ferie!

Feriehus til 8 personer, aktivitetsrum med billard, bordfodbold og dart, badeværelse med spa

Velkommen på Blåvandvej 60: Et feriehus lidt ud over det sædvanlige. Med plads til helt op til 8 personer (og 2 hunde) er ferieboligen ideel til en storslået familieferie, og både i og omkring huset finder I faciliteter for alle aldre og interesser.

Feriehuset har i 2019 gennemgået en omfattende renovering, og det skinner tydeligt igennem i de moderne og stilrene omgivelser, der er præget af lyse farver og flotte detaljer.

Et af de absolutte indendørs highlights er aktivitetsrummet, som er indrettet med både billard, bordfodbold, dart og et amerikanerkøleskab.

De 2 moderne badeværelser sørger for at minimere køen til toilettet, og det ene er sågar udstyret med spabad. Desuden er to af soveværelserne indrettet med elevationssenge (180×200).

Fantastisk terrasse med bålhytte, udendørs spabad og udendørs sauna

Feriehuset byder ikke kun på et lækkert og alsidigt indre – I får også en helt fantastisk terrasse mod vest/sydvest. Terrassen er afskærmet, og en markise giver mulighed for overdækning. Der er masser af siddekroge rundt omkring, hvor I kan nyde det gode vejr og den friske luft, og om aftenen kan I tænde op i gasgrillen og forberede en lækker feriemiddag i det fri.

Børnene vil elske legeredskaberne og bålhytten, hvor I kan samles til en omgang snobrødsbagning, ristede skumfiduser, eller hvad I ellers har fantasi til. På hver sin side af bålhytten befinder det store udendørs spabad og den lækre udendørs sauna sig desuden, og her venter jer de skønneste wellnessoplevelser.

Har I brug for endnu mere afveksling, ligger Blåvands centrum og det brusende Vesterhav kun få minutters kørsel fra ferieadressen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60222

D.
sagde , Danmark

Dejligt og hyggeligt feriehus med god plads både inde og ude.

D.
sagde , Skjern

Overall var vi ekstremt tilfredse og vil helt sikkert leje det igen,de små vi har "klaget" over bagateller.
Overall oplevelsen vil vi give karakteren få 9,8 ud af 10 pga.
de små detaljer vi har nævnt.
Mange tak for et godt opholdSoverum:4
Bolig-/Grundareal:200 / 1.492
Renoveret / Byggeår:2019 / 1932

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...