Renoveret poolhus til 8 personer i Blåvand med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Per Knoldsvej 42, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60223
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Per Knoldsvej 42 i Blåvand kan I holde en storslået sommerhusferie med hele familien. Det store poolhus rummer plads til 8 personer, og hundene er også velkomne. Ud over jeres egen indendørs swimmingpool med god børnevenlig trappe og tilhørende wellnessområde med sauna og spabad får I her et rummeligt og nyrenoveret (2019) indre og en stor, delvist overdækket terrasse. Både centrum og stranden ligger kun 10 minutters gang væk.

Afslappende og aktiv ferie med swimmingpool, sauna og spabad

Det stråtækte sommerhus blev renoveret i 2019 og fremstår indbydende og rummeligt. Her er der god plads til 8 personer.

Her kan I holde en både aktiv og afslappende ferie. Sommerhuset har nemlig sin helt egen poolafdeling med indendørs swimmingpool med børnevenlig trappe, sauna og spabad – her er både vandhundene og de wellnessglade gæster godt beskæftigede.

Stor terrasse med delvis overdækning og afskærmning – sandkasse og gynge på grunden

Poolhuset ligger på en kæmpe naturgrund, som er omgivet af grantræer og buskads. En stor, sydvendt terrasse med delvis overdækning og afskærmning sørger for, at I har de bedste forudsætninger for at nyde de dejlige feriedage i den friske luft.

Der er masser af havemøbler, liggestole og en grill, og på grunden finder I desuden et gyngestativ og en sandkasse, som kan underholde de mindste, mens I daser på terrassen. Både børnene og hundene vil elske at gå på opdagelse på den store naturgrund.

Bo kun 10 minutters gang fra Blåvands centrum og Vesterhavet

I kommer til at bo i den nordvestlige del af Blåvands ferieområde, kun 10 minutters gang fra centrum og Vesterhavet.

Der er derfor hverken langt til de nærmeste indkøbsmuligheder, de gode spisesteder eller de lækre bagerier, hvor I hver dag kan hente nybagt brød til morgenbordet.

Vesterhavet er en uforglemmelig oplevelse hele året rundt og indbyder til lange spadsereture i den salte havluft og forfriskende dukkerter på de varme sommerdage.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60223

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr geräumig und einladend. Das Urlaubsfeeling stellte sich schon beim eintreten des Hauses ein. Der saubere Pool war ein Highlight und der Magnet für unsere Kinder. Es mangelte nicht an der Ausstattung der Einrichtung, lediglich der TV war schon etwas älter. Auch das schnelle Internet fand bei unseren Kids großen Anklang. Wir kommen gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gut,wir hatten das Haus schon vor einigen Jahren mehrmals gemietet

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus für ein vernünftiges Preis Leistungsverhältnis, dem es an nichts fehlt. Die Küche ist super ausgestatt. Trotz der paar defekten Kleinigkeiten, werten die fantastische Lage und der Pool das Objekt sehr auf.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:159 / 2.950
Renoveret / Byggeår:2019 / 1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...