Luksuriøst feriehus med aktivitetsrum, saunahytte og udendørs spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Vandflodvej 17, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60224
8 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en femstjernet ferieoplevelse? Så er Vandflodvej 17 i Blåvand måske jeres næste ferieadresse! Det nyopførte feriehus (2020) er stilfuldt indrettet og byder på flere lækre highlights – blandt andet et aktivitetsrum med airhockey, et udendørs spabad og en saunahytte. Hundene er også velkomne her!

Luksussommerhus i kvalitetsmaterialer billardbord, airhockey og bordfodbold

Dette luksussommerhus med plads til 8 personer opfylder selv den mest kræsne feriegæsts drømme. Feriehuset råder over hele 170 kvadratmeter og er opført i stilfulde kvalitetsmaterialer. De lyse farver og store vinduer skaber en ekstra rummelig atmosfære. Som et ekstra highlight er der i dette feriehus som noget særligt Aircondition, så I selv på varme sommerdage kan nyde en køligere temperatur.

Den moderne indretning rummer noget for enhver smag. I stuehjørnet kan I slappe af med en god bog foran den knitrende brændeovn, imens de konkurrenceglade feriegæster kan slå sig løs i aktivitetsrummet, der ligger i forlængelse af stuen. Her finder I både med et 7 fods store billardbord, airhockey og bordfodbold.

Lækker delvis overdækket terrasse terrasse med udendørs spabad og saunahytte

Den store, delvist overdækkede og terrasse gemmer på endnu flere feriehighlights. Ud over at være udstyret med masser af gode havemøbler, liggestole og en grill, står her også et stort, udendørs spabad, hvor I kan nyde nogle skønne wellness-stunder under åben himmel. I forlængelse af terrassen finder I desuden den lækre saunahytte, legeredskaber til børnene og trampolin.

Kun 500 meter til Blåvands centrum og få minutters kørsel til Vesterhavet

Med ferieadresse på Vandflodvej kommer I til at bo både roligt, naturskønt og centrumsnært. Der er blot 500 meter fra sommerhuset til Blåvands centrum, hvor I kan klare dagens indkøb, spise frokost på en af de hyggelige caféer eller ose i de små forretninger.

Blåvands rene badestrand ligger også kun et par minutters kørsel fra jeres sommerhus og indbyder til forfriskende gåture langs vandkanten – og måske en lille dukkert på en varm solskinsdag?

Det siger vores gæster om sommerhuset 60224

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Beste Ferienhaus, das wir je gebucht haben, super Aufteilung, sehr sauber,freundliches empfangen, alles wirklich super

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super Ferienhaus in toller Lage. Ruhig gelegen mit einem großen, fasst uneinnehmbaren Grundstück. Mit Billardtisch, Kicker, Airhockey Tisch lässt sich die Zeit auch bei schlechterem Wetter gut vertreiben. Vor der überdachten Terrasse steht noch ein toller Jacuzzi und eine Sauna zur Verfügung. Wirklich ein tolles Haus, dass wir wieder buchen würden. Top.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und modern eingerichtetes Ferienhaus in ruhiger Lage. Tolle und gehobene Ausstattung bzgl. Hobby/ Spiel, Küche, Bad, Wohnen, Schlafen und Garten. Gute Raumaufteilung und gute Lage der Terrassen (Morgensonne im vorderen Bereich sowie ruhiger Gartenbereich hinten).
Abgerundet wird das außergewöhnliche Ferienhaus durch die Saune und den Whirlpool im Außenbereich.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:170 / 2.241
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...