Sommerhus med naturskøn, ugeneret beliggenhed og udestue

3
icon
icon
icon

Møllehusvej 18, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60225
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en kæmpestor, ugeneret naturgrund midt i Blåvands hedelanskab ligger dette klassiske sommerhus med plads til 6 personer. Det venligt indrettede sommerhus råder blandt andet over en brændeovn og en udestue. Drømmer I om at holde en stille og rolig ferie i idylliske omgivelser, så er sommerhuset på Møllehusvej 18 bestemt værd at se nærmere på. Her kan I desuden tage hunden med.

Klassisk sommerhus, lyst og venligt indrettet med brændeovn og udestue

I det hyggelige sommerhus i Blåvand er rammerne sat for en sommerhusferie af den helt klassiske slags – i charmerende omgivelser, omgivet af lyngklædt hede. Sommerhuset rummer plads til 6 personer (og 1 hund) og er indrettet i en lys og venlig stil med små detaljer, der tilfører huset personlighed og en hjemlig fornemmelse.

I stuen står den klassiske brændeovn, som sørger for, at der altid er dejlig varmt og ikke mindst hyggeligt. Derudover gemmer sommerhuset på en udestue med gulvvarme, hvor naturen bliver inviteret helt indenfor gennem de mange vinduer, og således giver jer mulighed for at nyde udsigten i al slags vejr. Der er ingen tvivl om, at udestuen i særlig grad kommer til sin ret, når regnen trommer på ruden, og I sidder i varmen med en nybrygget kop kaffe.

Huset har en energivenlig luft til luft varmepumpe.

I sommerhusets badeværelser finder I ligeledes en hyggelig dampkabine hvor I kan nyde velvære for krop og sjæl.

Kæmpestor, ugeneret naturgrund med smuk udsigt

Sommerhusets delvist overdækkede terrasse kommer med garanti til at danne ramme om en masse uforglemmelige feriestunder. Med beliggenhed på en mere end 3.000 kvadratmeter stor naturgrund kan I helt ugeneret slikke sol på terrassen eller spise en hyggelig grillmiddag rundt om havebordet.

Der er lyngklædt hede og høje graner så langt, øjet rækker, og fra grunden går en sti op til en forhøjning, hvorfra I har den fineste udsigt ud over ferielandskabet.

En lille køretur væk ligger både Blåvands populære ferieby og den rene badestrand, som hele året rundt byder på spændende oplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60225

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gute Lage,nahe genug zum Einkaufen, weit genug für Ruhe.Helles bequemes Haus,gut eingerichtet und ausgestattet!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Haus.Alles Was man braucht ist da.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr gut ausgestattet und man hatte alles was man braucht. Im Wohnzimmer kann man toll in den Sesseln entspannen und die Aussicht durch die großen Fenster genießen. Als wir ankamen war das Haus blitzblank und man fühlte sich sofort wohl.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 3.271
Renoveret / Byggeår:2010 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Dampkabine, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...