Renoveret sommerhus i Blåvand på stor, ugeneret naturgrund

3
icon
icon
icon

Lommen 9, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60230
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en stor naturgrund i Blåvand, omgivet af træer og buskads, ligger dette skønne sommerhus med plads til 6 personer. Sommerhuset er renoveret i 2020, og I vil straks falde til i de lyse og venlige omgivelser. Den ugenerede beliggenhed, der dog kun er et par minutter fra både centrum og Vesterhavet, er perfekt til jer, der sætter pris på fred, ro og smuk natur.  

Lyst og venligt sommerhus med masser af charme, renoveret i 2020

Velkommen på Lommen 9 – en ferieadresse, der er helt ideel til en dejlig familieferie eller en romantisk udflugt for to, langt væk fra hverdagens stress og jag.

Sommerhuset er i 2020 blevet renoveret og fremstår lyst og venligt. Det åbne opholdsrum, der kombinerer køkkenalrum og stue i ét, er husets hjerte og centrum for samvær. Her står desuden den klassiske brændeovn, som sammen med de synlige loftsbjælker tilfører det indre ekstra charme.

Smuk og ugeneret beliggenhed på stor naturgrund, flere siddekroge

Sommerhuset har en smuk og ganske ugeneret beliggenhed på en intet mindre end 2.500 kvadratmeter stor naturgrund. Her har I altid fred og ro til at nyde den friske luft.

Der er flere små siddekroge rundt omkring feriehuset, og alle gæster finder nemt en plads i solen. Mens I læser en god bog på terrassen, kan børnene spille bold på den store græsplæne eller tage en gyngetur.

Få minutters kørsel til Blåvand og Vesterhavet

I kommer til at bo i den sydøstlige del af Blåvands ferieområde – kun få minutters kørsel fra Blåvands bymidte og Vesterhavet. Der er altså oplevelser og aktiviteter for alle aldre lige i nærheden, hvis I trænger til lidt afveksling. Mens byen byder på shopping, restauranter, caféer og bagerier, inviterer den kilometerlange sandstrand til forfriskende gåture langs vandet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60230

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus med alt det der skal til, og mere til.

DE
D.
sagde , Bremervörde

Das Ferienhaus ist ansprechend eingerichtet, sehr gepflegt und hat für uns eine gute Größe. Wir haben dort sehr gut geschlafen und die Ruhe in dem Gebiet genossen. Es hat uns an nichts gefehlt – wir haben sogar alles zum Kuchenbacken in der Küche vorgefunden, was uns sehr gefreut hat. Der Weg zum Strand war zu Fuß gut zu bewältigen. Zum bewachten Badestrand haben wir das Auto genommen. Das Tirpitz-Museum ist in 5 Minuten zu Fuß zu erreichen (klare Empfehlung). Wir werden dieses Haus wieder mieten, so viel steht fest.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...