Hyggeligt sommerhus til 8 personer med spabad og sauna

3
icon
icon
icon

Kallesensvej 18, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60232
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige og velholdte sommerhus finder du i et roligt område tæt på centrum i Blåvand. Sommerhuset ligger på en dejlig afskærmet grund omkranset af træer og buske.

Der er 800 meter til stranden og blot 300 meter til de nærmeste butikker. Sommerhusets store spabad og dets sauna giver mulighed for dejlige wellnessoplevelser. Så søger du et lækkert sted til dig og familien på op til 8 personer, så er her et godt bud til en ferie på den jyske vestkyst.

Komfortabel og praktisk indretning

Sommerhuset på Kallesensvej 18 er komfortabelt og praktisk indrettet og du vil straks føle dig godt tilpas i det fine gule hus. I gangen er god plads til overtøj og I kan fordele jer på 4 gode soverum med dobbeltsenge. Et af værelserne har et lille smart kontorhjørne, hvor computeren kan finde plads, så der kan spilles eller arbejdes i ro.

Feriehuset er er lyst og lækkert med et stort opholdsrum med brændeovn og god plads til, at hele familien kan samle sig om det ovale spisebord eller i det hyggelige sofahjørne. Køkkenet har en opvaskemaskine og de 2 badeværelser er indrettet med vaskemaskine, tørretumbler, sauna og et stort spabad med plads til 5 personer. Der er derfor ingen tvivl om, at du vil føle dig godt tilpas i dette skønne sommerhus.

Afskærmet og delvis overdækket terrasse

Fra stuen er der udgang til en afskærmet og delvis overdækket terrasse. Her kan du indånde den friske luft og måske nyde en lækker middag, som kan laves på grillen.

Der er gode havemøbler og liggestole, så du kan gøre dig komfortabel og lytte til vinden, mens børnene leger i haven, spiller bold eller tager en svingtur på gyngerne. Somme tider vil du opleve mågerne svæve højt over dig, fordi sommerhuset ligger tæt på Vesterhavet.

Tæt på både strand og indkøbsmuligheder

Når du holder ferie på Kallesensvej 18 er du tæt på de mange indkøbsmuligheder i Blåvand og de mange aktiviteter og attraktioner, som gør byen til en sand ferieperle.

Du kan tage børnene med i den familievenlige Blåvand Zoo eller tage på en romantisk udflugt med din udkårne til Blåvandshuk Fyr, som er Danmarks vestligst beliggende bygning. Fra toppen af fyret er der en fantastisk udsigt over hele området. Samtidig har du fra Kallesensvej 18 mindre end en kilometer til den lækre sandstrand, som er blandt de bedste i Danmark.

Alt i alt er dette feriehus med sin rolige og samtidig centrale beliggenhed et rigtig godt valg for dig, som ønsker at holde ferie i et feriehus med masser af plads og komfort.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60232

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein geräumiges, gemütliches Haus, in dem man sich einfach zuhause fühlen muß. Die Raumaufteilung gestattet es, gemütlich zusammen zu sein, aber auch sich zurückzuziehen. Die Küchenanordnung lädt ein zum gemeinsamen kochen. Die Wiese vor dem Haus bietet viel Spielmöglichkeiten, die Terrasse ist schön bei gutem und schlechtem Wetter.

DE
D.
sagde , Deutschland

Aufteilung der Räumlichkeiten gut. Für ältere Kinder gute Alternative im Hochareal. Reichlich Platz vor dem Haus. Bitte auf zu hoch wachsende Bäume achten. Nehmen dem Grundstück die Sonne.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhig und idyllisch gelegenes Ferienhaus am Ende einer Sackgasse. Wer die Ruhe liebt und sucht ist hier bestens aufgehoben. Das Haus verfügt über eine große Rasenfläche die zum Spielen einlädt. Auch für die kleinen ist eine Sandkiste sowie zwei Schaukeln vorhanden. Unser Enkel fühlte sich rundum glücklich.Das Haus selber liegt mitten in der Natur. Sogar Rehe streifen ohne Angst morgens oder abends über den Rasen. Der nächste Spar Markt ist zu Fuß 5 Minuten entfernt. Zum Strand sind es zu Fuß gut 20 Minuten. Auch für ausgedehnte Radtouren ist das Haus als Start und Ziel bestens geeignet.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:126 / 1.598
Renoveret / Byggeår:2022 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (73 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, garage, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...