Lækkert aktivitetshus med billard, bordtennis, sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Stæhrsvej 15, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60233
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I dette lækre aktivitetshus i Blåvand har du både mulighed for wellnessoplevelser i sommerhusets sauna og spabad og for mere aktive fritidsaktiviteter i form af billard og bordtennis.

Sommerhuset er smagfuldt indrettet, og det ligger blot 500 meter fra den lækre badestrand ved Vesterhavet, som er blandt de bedste i Danmark.
Der er plads til 8 personer i sommerhuset, som derfor er helt perfekt til den store familie eller til to mindre familier, som vil på ferie sammen.

Lyst og rummeligt med masser af komfort

Sommerhuset, som blev opført i 2014, er meget lyst og venligt i sin stil med store vinduespartier.
Den store stue og det åbne køkken udgør husets kerne. Her kan du lave mad, spise og slappe af, mens børnene leger.
Der er masser af komfort i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så det huslige arbejde kan holdes på et absolut minimum, og du kan nyde en skøn ferie på vestkysten.

Aktivitetsrum med billard og bordtennis

Der er to badeværelser i sommerhuset med både sauna og spabad, hvor du kan nyde nogle skønne timer, her står den på ren afslapning og nydelse.
Foretrækker du at være aktiv, er der mulighed for dette i det store aktivitetsrum, hvor du kan spille billard og bordtennis.
Det er altså helt op til dig selv, om den skal stå på wellness eller aktiviteter, når du holder ferie på Stæhrsvej 15 i Blåvand.

Fantastisk beliggenhed med 500 meter til stranden

Sommerhuset ligger på en stor grund midt i et smukt hede- og klitlandskab med terrasse og legeplads, hvor du kan nyde solens stråler, mens børnene leger i sandkassen, på gyngerne eller i legetårnet. Der er gode havemøbler på terrassen og en grill, så du kan grille pølser, bøffer og andre lækkerier.

På terrassen kan du samtidig nyde lyden af Vesterhavet, når vinden kommer fra vest. Det er altid en dejlig oplevelse.
Du har blot 500 meter til den dejlige strand, som er et besøg værd hele året rundt. Om sommeren indbyder stranden til badning, og tilsvarende skønt er det at gå lange ture i vestenvinden på stranden om vinteren. Det tager mindre end ti minutter at gå til stranden fra sommerhuset.

Tæt på Blåvands mange aktiviteter

De nærmeste indkøbsmuligheder ligger blot 400 meter fra Stæhrsvej, og du er tilsvarende tæt på de mange aktivitetsmuligheder, som Blåvand er kendt for. Du kan tage familien med i den børnevenlige Blåvand Zoo eller på det spændende oplevelsesmuseum Tirpitz, som har udstillinger om Anden Verdenskrig og om vestkystens historie. Og får du trang til en shoppetur af de helt store, kan det anbefales at tage en tur til Esbjerg, hvor du finder Danmarks længste gågade med over 200 butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60233

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus zum Wohlfühlen mit allem was dazugehört! Kamin, Whirlpool, Billard! Liegen auf der Terrasse! Einfach herrlich!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist toll eingerichtet. Der Aktivitätenraum ist eine tolle Option für schlechtes Wetter.
Das Haus liegt gut zwischen dem Ort und dem Strand. Die Ausstattung der Küche ist sehr reichhaltig. Es gibt sehr viel Geschirr. Es sind sogar eine Playstation4 und deine Wii vorhanden. Die Schlafzimmer sind etwas klein, aber noch gut nutzbar. Das Grundstück ist schön gelegen, es gab oft Besuch von Dammwild. Der Rasen ist geplegt. Ein schöner Webergrill ist vorhanden (haben wir aber nicht genutzt) Zum Fernseher im Wohnbereich gehört eine Soundbar, macht sich positiv bemerkbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes,modernes Haus .Liebevoll eingerichtet. Sehr gute ausgestattete Küche. Viele Möglichkeiten für Regentage. Billiardtisch,Tischtennisplatte,Dart,Spielekonsole….
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden das Haus sofort wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 1.520
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...