Aktivitetshus med pool og spa i Blåvand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 20, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60240
14 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 24
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I ved at planlægge den næste storslåede familieferie ved Vesterhavet? Så bør I helt sikkert kigge nærmere på dette børnevenlige poolsommerhus i Blåvand, der i 2022 blev renoveret med nye gulve og et flot aktivitetsrum. Her er plads til helt op til 14 personer, og hunden er også velkommen. Indendørs swimmingpool, spabad, sauna, aktivitetsrum med billard og bordfodbold, fibernet og et fantastisk udeareal med stor terrasse og legeplads er blot nogle af de skønne feriehighlights, I får i dette sommerhus. Sommerhuset har grøn strøm i form af jordvarme og solceller, og derudover er der en ladestander til el-bilen ved sommerhuset.

Lys og rummelig atmosfære – med masser af plads til familien

Det lyse aktivitetshus byder på noget for enhver smag. Her rådes der over hele 245 kvadratmeter og god plads til hele familien. Den spændende arkitektur skaber sammen med de lyse farver og den venlige indretning en behagelig og rummelig atmosfære.

Feriehuset rummer 3 badeværelser og 6 soveværelser, alle med god skabsplads. 3 af soveværelserne er med dobbeltseng, og de andre med hver 2 enkeltsenge. Dertil kommer hemsene, hvorpå der er en soveplads på hver.

Køkkenet er udstyret med amerikanerkøleskab med isterningemaskine samt en opvaskemaskine, som sammen med vaskemaskinen og tørretumbleren sørger for, at de praktiske opgaver hurtigt er overståede.

Under renoveringen i 2022 er der kommet gennemgående trægulve og gulvvarme i hele feriehuset. I de rummelige opholdsrum er der opsat troldtekt lofter, hvilket giver en god akkustik. Desuden er der brændeovn i feriehuset, som spreder varme og hyggelig feriestemning.

Sjove aktiviteter som billard og swimmingpool

Et af feriehusets highlights er poolafdelingen, som ud over en stor swimmingpool indeholder spabad og ekstra badeværelse med sauna.

Som ekstra bonus er der opført et aktivitetsrum med bl.a. billard, bordtennis, eletronisk dart og bordfodbold, hvor I kan tilbringe mange hyggelige timer – måske med en lille turnering? I aktivitetsrummet står også en bar med køleskab, så I kan nyde kolde forfriskninger.

Udeareal med stor terrasse, velholdt græsplæne og legeplads

Med ferieadresse på Søren Gades Mark 20 får I hele pakken; både indvendigt og udvendigt. Poolhuset ligger på en knap 2.800 kvadratmeter velholdt plænegrund, godt afskærmet af høje træer.

På den store terrasse finder alle gæster en plads i solen, og der er havemøbler til alle – naturligvis suppleret med liggestole og grill.

Den velholdte græsplæne går hele vejen rundt om sommerhuset og er et paradis for alle. Her er gyngestativ, 3 hængekøjer, sandkasse, rutsjebane, fodboldmål og trampolin, så ingen kommer til at kede sig på ferien! Desuden er der et cykelskur, hvor I kan parkere jeres medbragte cykler.

Ugeneret og naturskøn beliggenhed nær centrum og strand

Beliggenheden i udkanten af Blåvand er både ugeneret og naturskøn. Selvom I bor roligt og midt i den grønne natur, er der ikke langt til Blåvands centrum med indkøbsmuligheder, forretninger og restauranter.

Fra centrum er der heller ikke langt til det brusende Vesterhav og den smukke sandstrand, som er et sandt mekka for både store, små og firbenede gæster og byder på fascinerende oplevelser hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60240

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus med perfekt planløsning og især akrivitetsrum og poolområde er perfekt til børnefamilier

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med god plads, god indretning. Pænt og rent. Gode senge, fine rene dyner og puder. Dejligt stort poolområde.
God service fra bureauet, også udenfor deres åbningstid. Kan varmt anbefales.

DK
D.
sagde , Danmark

Et fint hus med plads til alle.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:245 / 2.796
Renoveret / Byggeår:2022 / 2008

Køkken:

Køleskab, fryser (170 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...