Hyggeligt traditionelt sommerhus og kun 300 meter til vandkanten

3
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 74, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60247
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

I Blåvand nær stranden ligger dette total charmerende feriehus klar til jeres familieferie. Her kun 300 meter fra den skønne strand er der plads til feriehygge både inde og ude for op til 6 personer.

Hygge både inde og ude med sauna, fint terrassedæk og skøn grund med legeredskaber

For enden af en lukket lomme på Sønder Vasevej 74 finder i dette velholdt træhus. Feriehuset ligger kun 300 meter fra Vesterhavet og I er hurtigt nede ved det attraktive område kaldet Blåvand Strand. Huset er løbende renoveret og indeholder bl.a. nyere badeværelse med gulvvarme og adgang til den store sauna.

Sommerhuset har også et dejlig køkken alrum med direkte udgang til den store træterrasse hvor der mulighed for at I kan sidde uforstyrret og grille eller bare nyde solen i mens børnene leger i den store have hvor der er både gyngestativ og sandkasse.

Familiehygge og brændeovn

Feriehuset er med sine 3 soveværelser ideelt til en hyggelig familieferie og her rigeligt plads til 6 personer. Det dejlige sofahjørne indbyder til enten en hyggelig spilleaften i familien skød eller til ren afslapning foran brændeovn og TV. Fra det veludstyrede køkken er der udsyn til stuen, så man kan følge med i snakken, også i mens der trylles i køkkenet.

Tæt på by, skov og strand

Området omkring Blåvand byder på mange aktiviteter, fra sommerhuset er I hurtigt nede i Blåvand by og her er rig mulighed for at både at have aktive dage, tage på shopping eller til måske bare slappe af på en af byens mange cafeer eller restauranter. Området indbyder også til at I tager jeres cykler med, så er der nemlig mulighed for at tage på en kortere eller længere tur og følger en af de mange cykelruter i området som går både gennem skov og strand. Ingen dage behøves at være ens.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.890
Renoveret / Byggeår:2001 / 1967

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trælaminat i stue, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...