Hyggeligt 6 personers-sommerhus i Blåvand på ugeneret naturgrund

3
icon
icon
icon

Kollemarken 32, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60248
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Kun 350 meter fra Blåvands hyggelige bymidte ligger dette charmerende feriehus, der oser af klassisk sommerhusstemning både indvendigt og udvendigt. På trods af den centrumsnære beliggenhed, bor I her helt ugeneret, omgivet af skøn grøn natur og høje træer. Her kan I holde en afslappende ferie i flotte omgivelser med op til 6 personer.

Klassisk sommerhus i Blåvand med charmerende og praktisk indretning

Det klassiske træhus på Kollemarken 32 er ideelt til en hyggelig familieferie eller en romantisk udflugt for to. I vil hurtigt falde til i de charmerende omgivelser, hvor de varme træfarver og de fine pyntedetaljer skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Brændeovnen i stuen sætter prikken over i’et og fuldender den gode feriestemning. 

Sommerhuset er indrettet med alle de praktiske nødvendigheder, I måtte have brug for på ferien, i form af opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig og stabil internetforbindelse. En energivenlig varmepumpe sørger for, at I har gode og behagelige temperaturer i sommerhuset. 

Ugeneret naturgrund, delvist overdækket terrasse og 350 meter til centrum

Rundt om feriehuset finder I flere små hyggekroge, hvor I kan sætte jer til rette med en friskbrygget kop kaffe og en spændende bog. Den store, delvist overdækkede terrasse sørger for, at I kan nyde den friske luft og de grønne omgivelser i al slags vejr – og med liggestole, havemøbler og grill til rådighed kan I tilbringe hele dagen udendørs. 

Den cirka 2.400 kvadratmeter store naturgrund er omkranset af høje træer og tæt buskads, hvilket både skaber læ og afskærmer jer fra omverdenen, så I helt ugeneret kan nyde ferietiden. Der er også en sandkasse på grunden til glæde for de yngste feriegæster.

Fra den ugenerede naturgrund er der kun 350 meter til Blåvands centrum, og kun få minutters gang bringer jer ind til den hyggelige bymidte, hvor I både finder købmand, diverse forretninger, spisesteder og bagerier. Det skønne Vesterhav ligger 1,3 kilometer fra sommerhuset, og det vil ikke tage jer lang tid at nå til de smukke sandstrande. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60248

D.
sagde , Danmark

Sommerhuset er småt men godt. Stilen er gammeldags og alt er i træ – rigtig sommerhusstemning. Hyggelig grund, hvor der tit kommer hjorte forbi. Fint moderniseret badeværelse. Vi var glade for at bo der 2 voksne og 2 mindre børn

D.
sagde , Danmark

Huset er hyggeligt og fungerede fint for en gruppe på 6 personer. Huset er lidt mørkt, men udenfor er der en dejlig stor terrasse. Huset ligger privat og på en skøn naturgrund.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 2.399
Renoveret / Byggeår:2020 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...