Feriehus med egen sti til stranden og panoramaudsigt over havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Skippervej 1B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60260
6 pers.
Antal personer
75 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her har I chancen for at tilbringe ferien i første klitrække helt ned til lækker hvid sandstrand og med frit udsyn over Vesterhavet. I kan fra sommerhuset iagttage skibene på havet eller gå direkte via egen privat sti til stranden. Her kan man hurtigt komme ned og få en morgendukkert – eller måske gå en frisk tur langs stranden til Danmarks vestligste punkt med Blåvandshuk Fyr, hvor dagen kan afsluttes med at nyde den smukke solnedgang, når solens sidste stråler forsvinder i havet.

Stråtækt sommerhusidyl med brændeovn og rummelig wellnessafdeling

Dette rummelige sommerhus er den perfekte ramme om en hyggelig familieferie eller en forkælelsestur med vennerne. Feriehuset er veludstyret med bl.a. 6 personers spabad og stor sauna i separat wellnessrum med egen bruser.

Ferieboligen er tilbygget og renoveret i 2020. I stueplan er der en stor overdækket terrasse med udgang direkte fra spisestuen. Derudover er der adgang til solrige terrasser med havudsigt direkte fra både køkken, spisestue og wellness-afdeling. På terrassen kan familien samles om grillen og sammen tilberede dagens måltider, ligesom der også er plads til afslapning på solsengene – med havets bølgeskvulp som behagelig baggrundsmusik.

Veludstyret køkken og behagelige soverum med mørklægning

I sommerhuset finder I 3 rummelige soveværelser med komfortable dobbeltsenge, rigelig skabsplads og mørklægningsgardiner. Køkkenet er veludstyret og så stort, at alle kan hjælpes om madlavningen. Spisestuen er udstyret med brændeovn, og der er udsigt ud over den store grund med både sandkasse og gynge til børnene.

Med 2 badeværelser, gæste-wc og praktiske faciliteter som vaskemaskine og tørretumbler er ferielivet dejligt bekvemt. Dertil kommer naturligvis en gratis og hurtig internetforbindelse samt store fladskærms-TV på begge etager, hvis I altså kan løsrive jer fra udsigten ud over klitter og hav.

Bo 75 meter fra stranden og fem minutters gang fra Blåvands centrum

Er familien lige så vild med shopping som med naturen, ligger Blåvand by kun 500 meter fra sommerhuset og kan tilfredsstille selv den mest kræsne shopper. Her findes alt fra mode- og skobutikker til mange typer specialforretninger, souvenirs og boligindretning m.v., ligesom der er adskillige restauranter og cafeer. Det brusende Vesterhav ligger blot 75 meter fra sommerhuset, så et strandbesøg eller to er bestemt også relevant!

Er I mere til en eftermiddag i det kulturelles tegn, kan I besøge Tirpitz Museet eller nogle af de små hyggelige gallerier i byen. Blåvand Zoo er bestemt også et besøg værd. Kun 8 km fra sommerhuset findes der bl.a. 18 hullers golfbane, fiskesø, mulighed for ridning på islandske heste og andre spændende aktivitetsmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60260

DE
D.
sagde , Deutschland

eines unserer liebsten Ferienhäuser in Blavand: Lage eimalig, Nähe zum Strand, Hunde nicht zugelassen
durch das große Panoramafenster im oberen Wohnzimmer hat man einen traumhaften Blick auf die Nordsee;
es ist sowohl zweckmäßig als auch gemütlich eingerichtet, man fühlt sich gleich sehr wohl;
aufmerksame Eigentümer: Flasche Wein und was Süsses stehen bei Ankunft bereit;
an Regentagen kann man sich wunderbar im Spabereich entspannen

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut erhaltenes Reetdachhaus mit neu ausgebautem Obergeschoss und schöner Aussicht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eines der besten Ferienhäuser in Blavand . Hier kann man im Sommer so wie im Winter eine tolle Zeit verbringen . Die Lage ist einmalig und im Sommer lagen 3 großzügige Terassen ein und im Winter ein toller Außblick

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:190 / 4.065
Renoveret / Byggeår:2020 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...