Luksuriøst aktivitetshus med infrarød sauna, udendørs spa og smuk udsigt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 60, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60267
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I den nordlige del af Blåvand ligger dette fantastiske sommerhus til 8 personer. Det femstjernede aktivitetshus er opført i 2020 og emmer af luksus – med et væld af fede faciliteter såsom udendørs spabad, infrarød sauna og aktivitetsrum med billard og bordtennis. Fra feriematriklen er der en exceptionel udsigt til det uberørte hedelandskab.

Luksus, kvalitet og moderne komfort til 8 personer

Med ferieadresse på Horns Bjerge 60 byder vesterhavsferien på moderne luksus i fantastiske omgivelser. Det femstjernede 8 personers-feriehus er opført i 2020 i stilfulde kvalitetsmaterialer, og i den gennemførte indretning er intet overladt til tilfældighederne.

Her er der fokus på moderne komfort. Både opholdsrummet, soveværelserne og feriehusets 2 badeværelser er udstyret med gulvvarme, og den klassiske feriestemning er bevaret med den hyggelige alkove og den knitrende brændeovn i stueafdelingen. Store vinduer i samtlige af feriehusets rum giver jer et fantastisk udsyn til det omkringliggende hedelandskab.

Udendørs spabad, infrarød sauna og aktivitetsrum med billard og bordtennis

Der er lagt op til wellness med stort ’W’ på Horns Bjerge. På terrassen står det lækre udendørs spabad, og der findes næppe bedre omgivelser at nyde en afslappende stund i den boblende jacuzzi i. Luksushuset er også indrettet med en infrarød sauna, så I lynhurtigt kan gøre klar til lidt selvforkælelse i varmen.

Trænger I til mere action på ferien, er dette også tænkt ind i indretningen. Her står aktivitetsrummet klar til at danne centrum om nogle hyggelige og spændende billard- eller bordtennisturneringer, hvor feriens mester kan blive kåret.

Stor, afskærmet terrasse med smuk udsigt, gasgrill og udendørs bruser

En stor træterrasse sørger for, at I på bedste vis kan nyde den friske luft og den vestjyske natur på ferien. Terrassen er både åben og afskærmet, og der er god plads til, at alle 8 feriegæster kan finde en plads i solen – og måske hopper et par stykker i udespaen?

Udsigten kunne ikke blive meget bedre – fra de gode havemøbler og liggestole har I frit udsyn til det smukke, uberørte hedelandskab, som i sensommeren bliver særlig smuk, når lyngen blomstrer og den søde blomsterduft blander sig med den salte havluft.

Med en praktisk gasgrill tager det ikke lang tid at stable en lækker grillmiddag på benene, og terrassen gemmer også på en udendørs bruser, hvor I kan skylle fødderne rene for sand efter en forfriskende strandtur.

Skøn beliggenhed i Blåvand, kort vej fra by og strand

Hele den luksuriøse herlighed er beliggende på en naturgrund i den nordlige del af Blåvand. Her har I ideelle forudsætninger for at kunne nyde freden og roen på ferien, men der er samtidig også kun kort vej til Blåvands bymidte, som især i sommerhalvåret emmer af liv og feriestemning.

Et strandbesøg er bestemt et ”must”, når I holder ferie på de vestjyske kanter, og Blåvands hvide sandstrand ligger kun fem minutters kørsel fra ferieadressen. Det brusende Vesterhav er en mægtig oplevelse hele året rundt og gør indtryk på både store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60267

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr modern und gemütlich eingerichtet.Die Schlafzimmer sind super aufgeteilt für zwei Familien.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus. Ausgestattet mit allem, was man benötigt um sich wohl zu fühlen und zu entspannen. Eine schöne Lage, etwas abseits, aber wunderschön in der Natur, mit einem wunderschönen Blick auf die Natur, und mit Glück auf Tiere.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Ausstattung, komfortabel,

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:181 / 300
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...