Stort poolhus i Blåvand få minutters gang fra stranden og centrum

3
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 22, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60268
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette stråtækte poolhus i Blåvand har en helt ideel beliggenhed til en aktiv og alsidig ferie ved Vesterhavet. Her bor I kun 200 meter fra stranden og 500 meter fra Blåvands centrum. Det renoverede feriehus har plads til 8 personer og 2 hunde, og ud over en 20 kvadratmeter stor swimmingpool byder indretningen blandt andet på wellness med spabad og sauna.

Renoveret sommerhus med stor poolafdeling, wellness og afskærmet terrasse

Det stråtækte feriehus på Sønder Vasevej 22 har i 2020 gennemgået en renovering og fremstår lyst og hyggeligt. Med hele 209 kvadratmeter at brede sig ud på er der god plads til alle feriegæster. Brændeovnen i stuen står for den klassiske feriestemning, og med en energivenlig varmepumpe har I altid en god temperatur uden de store omkostninger.

Et af sommerhusets højdepunkter er helt sikkert den store poolafdeling, som ud over en 20 kvadratmeter stor swimmingpool er indrettet med et stort spabad og et tilstødende badeværelse med sauna. Der er altså både noget for dem, der gerne vil være aktive, og dem, der hellere bare vil slappe af.

Udenfor finder I et stort, afskærmet terrasseområde mod vest. Her kan I nyde den friske luft i de læfyldte omgivelser med Vesterhavets brusen i baggrunden – og herfra har I de perfekte siddepladser til at overvære den flotte solnedgang.

Fantastisk beliggenhed i Blåvand – få minutters gang fra stranden og centrum

Poolsommerhuset har en helt ideel beliggenhed til en ferie med alsidige oplevelser. Kun 200 meter væk ligger den skønne sandstrand, som året rundt inviterer til lange gåture i den salte havluft, og måske en kølig dukkert for de friske – efterfulgt af en tur i spaen eller saunaen.

Blåvands centrum ligger kun 500 meter væk, og få minutters gang bringer jer ind til den hyggelige bymidte, hvor spændende butikker og gode spisesteder venter på jer. I kan også besøge Blåvand Minizoo eller køre den lille tur, det tager at nå til det fascinerende bunkermuseum Tirpitz, som er en oplevelse for både store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60268

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön gelegenes Ferienhaus,Einkaufsmöglichkeit mit einem kleinen Spaziergang durch die Siedlung erreichbar, Meeresrauschen auf der Terrasse zu genießen

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegenes Ferienhaus, Bäder und Hauswirtschaftsraum frisch renoviert, Poolbereich und Sauna voll funktionsfähig, Küche gut ausgestattet, insgesamt gute Raumaufteilung. Durch die Nähe zum Strand, aber auch zu den Einkaufsmöglichkeiten, alles fußläufig erreichbar

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein von den Flächen großzügiges und dazu helles und freundliches Haus mit viel Tageslicht. Die Fenster sind von außen nicht einsehbar und gewährleisten damit eine höchstmögliche Privatsphäre.
Das Haus verfügt über eine große Küche mit viel Platz zum Kochen und dazu und viel Stauraum.
Drei der vier Schlafräume verfügen über bequeme und nicht durchgelegene Betten. Die Bettdecken und Kissen waren sauber und frei von Flecken, was in anderen Häusern nicht immer der Fall ist.
Der Saunaraum bietet wie auch der Pool ausreichend Platz.
Die Terrassen sind rundum hundefreundlich eingezäunt. Die Höhe der Einzäunung ist zumindest für kleinere Hunde ausreichend.
Wirklich toll ist die Nähe des Hauses zum Strand von 250-300 Metern.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:209 / 2.491
Renoveret / Byggeår:2020 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (95 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...