Hyggeligt feriehus i naturskønne omgivelser med plads til 5 personer

3
icon
icon
icon

Karl Postsvej 3, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60269
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er du på jagt efter et traditionelt dansk sommerhus, finder du her på Karl Postvej 3 i Blåvand lige det rette hus for dig. Sommerhuset ligger i et hyggeligt område og råder over både brændeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og synlige loftbjælker

Det hyggelige traditionelle feriehus er indrettet med komfortable møbler og synlige loftbjælker. Brændeovnen inviterer på afslappende dage i sofaen med en god bog og en kop kaffe, mens ilden knitrer i baggrunden.

Det skønne træhus er familievenligt indrettet, og indeholder både vaskemaskine og tørretumbler, samt barnestol og barneseng til de mindste. Her er plads til 5 personer fordelt på 2 soverum med dobbeltseng, enkeltseng og køjesenge.

Midtpunktet i sommerhuset er det indbydende alrum med stue, spisestue og integreret køkken med opvaskemaskine i ét. Feriehuset rummer også en energisparende varmepumpe og et badeværelse med gulvvarme.

Stor terrasse og rummelig grund i roligt område i Blåvand

Sommerhuset er placeret i et roligt område et stykke fra Blåvands livlige bymidte, men endog stadig i gåafstand fra de mange indkøbsmuligheder og restauranter. Sommerhuset ligger dejligt nær Kallesmærsk Hede, hvor I kan tilbringe mange timer på de hyggelige vandrestier. Her kan opleves kronvildt, harer og ræve som strejfer rundt på den vidtstrakte lynghede.

Følger I den knap 1 km lange vej rundt om afgrænsningen til Kallesmærsk Hede, venter jer her de høje klitter – og Blåvandshuk fyr guider jer på vej mod Vesterhavet. På den anden side af klitterne ligger den fine sandstrand, hvor der er gode muligheder for badeture, lange gåture – og hvis I er heldige, et stykke rav eller 2.

På dejlige sommerdage indbyder sommerhusets delvist overdækkede terrasse også til hyggelige timer med hinanden eller familien. Her er nemlig alt hvad I behøver for nyde en afslappende dag på terrassen – med både havemøbler, solvogne og grill og en stor plæne at boltre sig på.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60269

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön eingerichtet. Es ist alles vorhanden, was du für einen erholsamen Urlaub brauchst. Die Küche ist perfekt ausgestattet. Eine schöne Terasse mit Sizecke und Liegestühlen lädt zum Entspannen ein. Ich hatte dort einen prima Platz für mein Mogenyoga auf der Terasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Etwas älteres Ferienhaus mit guter Ausstattung

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist klein aber fein. Besonders der große Wohn- und Essbereich mit offener Küche lädt zu gemütlichen Abenden ein. Der Kamin hält den Wohnraum schön warm. Die hinteren Räume, die durch einen schmalen Flur getrennt sind, müssen separat geheizt werden. Die Küche ist sehr gut ausgestattet und lässt keine Wünsche offen.
Das Zentrum und der Strand sind vom Haus gut zu Fuß zu erreichen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 2.397
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...