Lækkert sommerhus med spabad, sauna og udespa i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Kollemarken 47, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60272
10 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skal I på ferie med den store familie eller den gode gamle vennegruppe, så tag et kig på dette sommerhus i Blåvand. Sommerhuset på Kollemarken 47 har plads til 10 personer, der kan få glæde af ekstra meget afslapning i spabadet, saunaen og udespaen og masser af sjov omkring billardbordet i aktivitetsrummet.

Slap af i spabad, sauna og udespa – giv den gas i aktivitetsrummet med billard

Trænger I til et afbræk fra hverdagen og få tanket ny energi, så er sommerhuset på Kollemarken 47 den perfekte feriedestination for jer. Her er der nemlig rig mulighed for masser af afslapning og velvære, og samtidig kommer I ikke til at gå ned på underholdning. 

På det ene af sommerhusets to badeværelser står et lækkert spabad klar til de af jer, der trænger til en pause. Her kan I nyde en stille stund i det dejlige varme vand, eller hoppe en tur i saunaen, der også er adgang til fra badeværelset.

Er I mere til action end afslapning, er der selvfølgelig også mulighed for det. I sommerhusets aktivitetsrum står billardbordet nemlig og venter på jer! Her kan I arrangere en aften med billardturnering, masser af snacks og kolde drikkevarer.

Skal den stå på hygge, kan I samles i sommerhusets alrum. Find en god film på tv’et og sæt jer til rette i sofaen eller spil et sjovt kort- eller brætspil ved spisebordet. Brændeovnen sender den hyggelige feriestemning til tops, og ellers varmes sommerhuset op af en energibesparende varmepumpe.

Stor alsidig terrasse med udendørs spa

Sommerhuset har en alsidig terrasse, der løber hele vejen rundt om feriehuset, med både åbne og overdækkede dele. I vil derfor altid kunne finde jer en skøn plads i solen, hvor I kan sætte jer godt til rette i liggestole og havemøbler og slappe fuldstændig af. Trænger I til skygge, kan I rykke ind under den overdækkede del.

Terrassen har også sit helt eget højdepunkt – den udendørs spa. Er der optaget i det indendørs spabad, der har plads til 2 personer, kan I sætte jer til rette i det varme boblebad på terrassen. Her er plads til 4 personer. Det er fantastisk på alle tider af året – og især under aftenens stjernehimmel er det en oplevelse for sig.

Børnene kan lege i den store have, mens forældrene ser til fra terrassen. Når det er tid til aftensmad, finder I bare grillen frem og tryller en lækker grillmiddag frem. Mangler I noget for at lave den helt perfekte middag, tager det jer kun få minutter at nå til den nærmeste indkøbsmulighed 300 meter væk.

Oplevelser for hele familien i Blåvand

Blåvand er en hyggelig ferieby, hvor der altid er masser af liv. I byen er der mange gode forretninger, både til når der skal handles ind, og hvis I skulle have lyst til at shoppe. De mange spisesteder står klar til at stille jeres sult.

I Blåvand er der en masse skøn natur, som virkelig er fantastisk at opleve. Kom helt tæt på naturen ad de anlagte gå- og cykelstier i området, og hvem der er særlig opmærksom, vil sikkert få øje på nogle af de 4 benede beboere så som egern, hare, ræv eller krondyr.

Slutteligt skal I sikkert også til Vesterhavet, hvor gåture langs vandet er ren terapi for sjælen på alle tider af året.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60272

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus für 8 Erwachsene auf einem großen Grundstück in ruhiger Lage. Einkaufen und Lokalitäten in fussläufiger Nähe. Das Ferienhaus verfügt über einen Whirlpool auf der Terrasse und einen weiteren im großen Badezimmer. Von hier kann man die Sauna betreten. Das 2te Badezimmer verfügt über eine weiter Toilette mit Dusche und Waschbecken.
Bei schlechten Wetter, was es in Dänemark aber nicht gibt, lädt der Poolbillardtisch zu einer Party ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Im großen und ganzen ein schönes Haus. Das einzige was etwas gestört hat, waren Ameisen in der Küche auf der Arbeitsplatte.

DE
D.
sagde , Hamburg

Wir kamen voller Freude in ein wunderschönes Ferienhaus hinein. Umgeschaut und wohl gefühlt. Tolle Betten, die Küche ist sehr gut ausgestattet.
Das Haus ist toll mit dem Kamin zu heizen.
Die Terrasse lädt zum gemütlichen miteinander ein.
Wir hatten eine mega schöne Woche un diesem Haus.

Also,eigentlich ist alles toll so wie es ist.
Man fühlt sich einfach wohl.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:157 / 1.700
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...