Luksuriøst aktivitetshus i Blåvand med sauna og udendørs spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 52, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60275
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til at koble fuldstændig af i flotte omgivelser? Så er dette luksuriøse feriehus i Blåvand måske jeres næste feriebolig! Her får I en stilfuld, moderne indretning med plads til 8 gæster og et hav af fede faciliteter såsom billardbord, udendørs spabad og wellnessbadeværelse med spabad og infrarød sauna.

Luksuriøs og aktiv ferie med udendørs spa og billardbord

På Horns Bjerge 52 er rammerne sat for en luksuriøs og aktiv ferie med hele familien eller venneflokken. Ligegyldigt, om I prioriterer ren afslapning og velvære eller underholdning og aktiviteter, vil I føle jer hjemme her.

Der er flere muligheder for de wellness-glade gæster. I kan for eksempel søge ud på terrassen, hvor en lækker udendørs spa står klar til at tage sig kærligt af jer – eller I kan nyde et velfortjent afbræk på det store wellnessbadeværelse, der både er indrettet med spabad og infrarød sauna.

Er I mere til underholdning og bevægelse, kan I samles rundt om billardbordet til en spændende turnering, med billardkøen i den ene hånd og måske et godt glas rødvin i den anden?

Huset er indrettet med en åben planløsning, hvor akustik lofter sikrer, at det er muligt at se en film i stuen imens andre hører musik og spiller pool i aktivitetsrummet.

Moderne indretning, god kvalitet og alle praktiske nødvendigheder

Sommerhuset i Blåvand er opført i 2021 og råder over hele 199 kvadratmeter. Overalt hersker en moderne indretning, hvor kvalitet og god stil er absolutte nøgleord. Det er altså ikke kun faciliteterne men også omgivelserne helt generelt, der emmer af luksus.

De praktiske faciliteter er selvfølgelig også tænkt ind, hvilket kun gør ferien endnu mere komfortabel. Både opholdsrummet og aktivitetshusets 2 badeværelser er udstyret med gulvvarme, og hverdagens hjælpere i form af opvaskemaskine og vaskemaskine er også at finde i feriehuset. Særligt nævnelsesværdige er vinkøleren og vandpejsen – en hybridpejs der skaber en fascinerende flammeeffekt, men ikke afgiver varme. Den kræver altså ingen brændsel, blot et tryk på fjernbetjeningen, og hyggen breder sig.

Der er TV i stue, aktivitetsrum og 3 soveværelser, og der en bluetooth højtaler i huset. En hurtig og stabil internetforbindelse sørger for, at I kan være online og streame film og serier på ferien.

Lækker terrasse med overdækket del – kort vej til Blåvands centrum og stranden

Til det luksuriøse feriehus hører også en lækker terrasse. Terrassen har både en åben og en overdækket del, og ligegyldigt om I foretrækker fuld sol eller skyggehygge, er der et godt spot til jer. Ud over den lækre wellnessoase med udendørs spabad er terrassen udstyret med gode havemøbler, liggestole og en grill til de lune sommeraftener.

Med ferieadresse på Horns Bjerge 52 bor I ikke langt fra Blåvands hyggelige centrum. Der er mindre end 10 minutters gang til supermarkeder og andre spændende butikker, spisesteder og specialforretninger.

Også Blåvands rene badestrand ligger inden for rækkevidde. Mindre end et kvarter til fods skiller jer fra den hvide sandstrand og det brusende Vesterhav, og året rundt inviterer stranden til nye imponerende naturoplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60275

DE
D.
sagde , Deutschland

Und hat dieses modern eingerichtete Ferienhaus wunderbar gefallen. Die offene Küche mit zwei großen Kühlschränken war mit allem ausgestattet, was man benötigt. Die Schlafzimmer und auch der Wohnbereich waren sehr gemütlich eingerichtet und boten eine Menge Platz. Der Außenbereich ist bei sonnigem Wetter mit dem Whirlpool, den vielen Sitz- und Liegemöbeln und dem überdachten Bereich ein Highlight. Sogar eine zweite Garnitur mit Tisch und Stühlen ist vorhanden, damit man auch die Abendsonne beim Essen genießen kann.
Wir würden jederzeit wiederkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in diesem Haus sehr wohlgefühlt. Es ist genügend Platz für 2 Familien. Auch unser Hund hat sich richtig wohlgefühlt. Selbst der Weg zum Strand war gut zu laufen. Alles in allem ein traumhafter Urlaub . Gerne wieder!!!!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in seiner Ausstattung und Einrichtung als Hervorragend einzustufen.
Wenn ich könnte, würde ich mir so eine Haus 1zu1 nachbauen um darin zu wohnen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:199 / 300
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...