Luksuriøst aktivitetshus i Blåvand tæt på centrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Kollemarken 30, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60283
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
550 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en stor naturgrund kort vej fra Blåvands centrum ligger dette femstjernede aktivitetshus, der inviterer til en luksuriøs ferie for op til 8 personer. Den stilfulde indretning indbefatter blandt andet et billardbord, bordtennis, dart og så får I et fantastisk uderum med udendørs sauna og udespa.  

Stilfuld indretning med billardbord, brændeovn og gulvvarme i hele huset

Det store feriehus på Kollemarken 30 er opført i 2021 i flotte kvalitetsmaterialer, og den stilfulde indretning fungerer som rød tråd fra ende til anden. Med hele 148 kvadratmeter at brede sig ud på, har I god plads til at tage hele familien eller venneflokken med på en luksuriøs ferie.

Feriehuset gemmer på masser af højdepunkter, og her bliver alle interesser mødt: Således kan de aktive feriegæster byde hinanden op til et spil billard eller bordtennis, mens de resterende tager en slapper på sofaen – måske med et godt glas rødvin og brændeovnens knitren i baggrunden. Alternativt er der også dart at underholde sig med.

I får 2 badeværelser, og både badeværelserne, stuen og sommerhusets soveværelser er udstyret med gulvvarme, så I på intet tidspunkt kommer til at fryse fødderne.

Ugeneret uderum med udesauna og udespa på terrassen

Et af feriehusets højdepunkter er det fantastiske uderum. Den store terrasse er delvist overdækket og er indrettet med en lækker udendørs sauna og udespa. Her kan I rigtig få lov til at koble af og nyde fridagene. Nyd et glas bobler under åben himmel – i god ro og fred, eftersom den store naturgrund er omgivet af høje træer, der skærmer af til naboerne.

Har I elbil, kan I glæde jer over, at sommerhuset er udstyret med enladestik til elbiler.

Bo i gåafstand til Blåvands centrum og kort vej fra det brusende Vesterhav

Det luksuriøse aktivitetshus har en rigtig fin beliggenhed i Blåvands herlige ferieområde, kun 550 meter fra byens centrum. På trods af at I bor ugeneret og naturskønt, har I altså ikke langt til Blåvands hyggelige forretningsliv, små spisesteder og meget mere.

En lille køretur bringer jer desuden ned til Blåvands rene badestrand, hvor I året rundt kan opleve Vesterhavets vekslende væsen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60283

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein handelt sich um ein sehr helles, modern eingerichtetes, sauberes und gemütliches Ferienhaus.
Das Haus war absolut sauber und es war alles vorhanden. Die Billiard Queue‘s sind gerade und das spielen damit bereitet Freude. Auch die Darts-Scheibe mit Pfeilen sowie das Tischtennis Equipment war einwandfrei.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine super Lage und alle Geschäfte sind gut zu Fuß zu erreichen.
Wir haben uns sehr wohl in diesem Haus gefühlt und würden es auch wieder buchen.
Wir hatten im Garten regelmäßig Besuch von Rehen, Hasen und Eichhörnchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dies ist das bislang schönste Haus, welches wir gemietet haben.
Man merkt den persönlichen Bezug der Besitzer, bspw. eine persönlich geschriebene Karte am Ankunftstag.
Das Haus ist schön dekoriert und vollständig und luxuriös ausgestattet.

Wir haben uns sehr wohlgefühlt und würden das Haus immer wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:148 / 2.388
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...