Moderne sommerhus til 8 personer i Blåvand med spabad og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 40, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60284
8 pers.
Antal personer
1780 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 10 minutters gang fra Blåvands centrum ligger dette moderne sommerhus, der har plads til hele 8 personer. Ferieboligen er stilfuldt indrettet med alle praktiske nødvendigheder og en ekstra bonus på det ene badeværelse i form af sauna og spa. Som prikken over i’et får I her en stor, delvist overdækket terrasse med masser af siddekroge ogrt aktivitetsrum.

Rummelig og moderne indretning med sauna, spabad og praktiske faciliteter

Rene linjer, lyse farver, moderne interiør og højt til loftet må absolut være nøgleord i indretningen på Blåvandvej 40. Kombinationen af de fire ting får sommerhusets 150 kvadratmeter til at syne endnu større, og I har god plads at brede jer ud på, selv om I er 8 gæster i ferieboligen. Feriehuset har gulvvarme i hele huset og varmes op af besparende jordvarme.

Feriehusets hjerte er det store opholdsrum, der kombinerer køkken, spiseafdeling og stue. Her har I et skønt lysindfald gennem de store vinduesfronter, og ikke mindst en stor sofa, hvor der er plads til hele flokken på én gang. Fra opholdsrummet er der adgang til hemsen, som udgør to af feriehusets sovepladser.

Aktivitetsrummet der ligger i forbindelse med carporten inviterer jer til en slag dart eller en bordfodboldturnering, så i kommer ikke til at kede jer!

Trænger I til at komme helt ned i gear? Det ene af sommerhusets 2 badeværelser er indrettet med sauna og spabad, så I virkelig kan koble af og nyde ferien – langt væk fra den travle hverdag. Desuden er sommerhuset udstyret med alle hverdagens hjælpere, både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Stor terrasse med overdækket del, gyngestativ og 10 minutters gang til Blåvand by

På de solrige dage kan I rykke ud på feriehusets store terrasse, hvor der er plads nok til, at alle kan finde et spot i solen. Terrassen er både afskærmet og delvist overdækket, så der er alsidige muligheder for at nyde den friske luft og Blåvands naturskønne omgivelser.

Naturgrunden byder også på en lille have med græsplæne og gyngestativ – et sikkert hit blandt de yngste feriegæster. Græsplænen og gyngestativet er placeret sådan, at I nemt kan holde øje med børnene fra terrassen, mens I tilbereder aftensmaden på grillen.

I kommer til at bo kun 10 minutters gang fra Blåvands centrum. Her kan I både klare dagens indkøb, købe nybagt brød til morgenbordet og gå på opdagelse i de spændende specialforretninger. I kan også spise en god gang frokost på en af de hyggelige caféer – måske efter et besøg på Blåvands skønne strand?

Det siger vores gæster om sommerhuset 60284

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, liebevoll eingerichtetes Ferienhaus, an dem es an nichts fehlt! Absolut weiter zu empfehlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr liebevoll eingerichtet. Es gibt viele „echte“ Pflanzen. Man wird persönlich mit einem frischem Blumenstrauß begrüßt. Das gesamte Haus ist großzügig und hat viele gemütliche Sitzecken, sowohl drinnen als auch draußen. Der Hit ist das großzügige Sofa, wo man sich zu viert bequem „ hinlümmeln“ kann. Die Lage direkt an der Hauptstraße war in dieser kühlen Jahreszeit kein Problem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist einfach wunderschön
Tolle Einrichtung
Liebevolle Gestaltung
Sauber
Tolle Küchenausstattung
Einfach großartig

Es gibt keine Verbesserungsempfehlungen
Dieses Haus ist einfach wunderschön und gemütlich eingerichtet mit Liebe zum Detail
Wie ein Objektaus „ Schöner Wohnen“

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:150 / 1.027
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...