Stort poolsommerhus i Blåvand tæt på strand og centrum

4
icon
icon
icon
icon

Kallesensvej 4, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60286
10 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 28
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er det tid til en storslået familieferie tæt på havet? Så er dette store poolsommerhus i Blåvand et godt bud på jeres næste feriebolig. Her er der plads til 10 personer, og hundene er også velkomne. Sommerhusets højdepunkt er selvfølgelig poolafdelingen, hvor der også er et lækkert spabad – og derudover er beliggenheden helt i top, kun 600 meter fra stranden og 400 meter fra Blåvands centrum.

Aktiv ferie på vestkysten med 10 personer – poolafdeling med spabad

Velkommen på Kallesensvej 4: Den perfekte ferieadresse til en aktiv ferie på vestkysten. Her kan I holde ferie med op til 10 personer i et sommerhus, der rummer noget for alle aldre og interesser.

Et klart højdepunkt er sommerhusets store poolafdeling. Her kombineres underholdning og afslapning med en hele 28 kvadratmeter stor swimmingpool og et 4 personers-spabad. Mens vandhundene plasker i poolen, kan de resterende altså læne sig tilbage og se til fra det varme boblebad.

Lys og hjemlig indretning med brændeovn, stor terrasse og græsplæne

Poolhuset råder over 186 kvadratmeter og dermed god plads til hele familien. I vil med garanti hurtigt falde til i den lyse og hjemlige indretning, der rummer alle praktiske nødvendigheder. Både det åbne alrum og sommerhusets 2 badeværelser er udstyret med gulvvarme, og brændeovnen sørger med sine knitrende flammer altid for ekstra hyggelig feriestemning.

De dejlige solskinsdage kan nydes på den store flisebelagte terrasse. Børnene vil elske at lege og spille bold på den velholdte græsplæne, mens I slapper af i liggestolene, og til glæde for de yngste familiemedlemmer er der et gyngestativ på grunden.

God beliggenhed kun 600 meter fra stranden og 400 meter fra Blåvands centrum

Prikken over i’et er poolhusets gode beliggenhed. I kommer til at bo i gåafstand til alt; både Blåvands flotte sandstrand og den hyggelige bymidte. I byen finder I alt fra dagligvarebutikker og bagerier til tøjforretninger, caféer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60286

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Poolhaus mit viel Platz. Man ist sehr schnell in der „City“. Der Strand ist in wenigen Minuten erreichbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus für 10 Personen bestens geeignet.
Gute Badezimmer, Schlafzimmer und gute Sitzmöbel.
Strand und Einkaufsmöglichkeiten in absoluter nähe.
Über 10 Jahre das beste Haus welches wir mit der Familie angemitet haben

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus zum Wohlfühlen wir kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:186 / 1.832
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...