Luksuriøst feriehus tæt på Blåvands centrum med sauna og spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Poul Thøstesensvej 6, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60288
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette femstjernede feriehus i Blåvand er der plads til hele 8 personer, og her er de helt rigtige rammer sat for en luksuriøs ferie med familien eller vennerne. I får ikke kun en stilfuld, moderne indretning med blandt andet sauna og spabad samt et skønt uderum med alsidige terrassemuligheder – I får også en super beliggenhed kun fem minutters gang fra Blåvands centrum!

Stilfuld indretning med sauna, spa, varmepumpe og Chromecast

Det luksuriøse sommerhus på Poul Thøstesensvej 6 er opført i 2021 og er et oplagt valg til familien eller venneflokken, der sætter pris på flotte omgivelser under ferien. En stilfuld, moderne indretning fungerer som rød tråd gennem hele ferieboligen og sikrer, at selv den mest kræsne gæst vil føle sig hjemme på ferieadressen. Som en ekstra bonus er der både sauna og spabad i sommerhuset – så I kan koble fuldstændig af på jeres ferie.

Der er altid en behagelig temperatur i sommerhuset, takket være den energivenlige varmepumpe. TV’et er udstyret med Chromecast, så I kan streame jeres yndlingsfilm og -serier, mens I slapper af på sofaen i skæret fra brændeovnens knitrende ild. Derudover er der en udendørs bruser – som kun kan benyttes i sommerhalvåret.

Terrasse med afskærmet og overdækket del – gode havemøbler og gasgrill

Med til det femstjernede feriehus hører også et skønt uderum med alsidige terrassemuligheder. Terrassen har både en afskærmet, overdækket og åben del, så der er noget for enhver smag, når de solrige dage skal nydes udenfor.

Har I børn med på ferien, vil de helt sikkert glæde sig over sandkassen, hvor de kan være kreative og bygge flotte sandslotte, mens I ser til fra terrassen. Der er sørget for gode havemøbler og liggestole – og ikke mindst en praktisk gasgrill, som gør, at I hurtigt kan tilberede en god middag på grillen.

God beliggenhed i Blåvand kun 5 minutters gang fra centrum

Trænger I til lidt afveksling på ferien, så er I landet på den helt rigtige beliggenhed. Fra feriehuset har I nemlig kun en gåtur på fem minutters ind til Blåvands centrum, hvor en masse spændende butikker, spisesteder og specialforretninger venter på jer.

Fra Poul Thøstesensvej er der desuden kun ca. 10 minutters gang til den populære Hvidbjerg Strand der især er velegnet til familier med mindre børn, da høfderne sørger for små områder med mindre strøm i vandet. I høfderne gemmer sig også mange krabber, så de små kan hygge sig i timevis med en krabbestang og en spand. I kommer også til at bo tæt på det imponerende bunkermuseum, Tirpitz, som bestemt også er et besøg værd på ferien, og som både har oplevelser for store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60288

D.
sagde , Ringkøbing

Dejligt hus og stor ros til rengøringenSkønt hus tæt på både by og dejlig badestrand. Som altid ved leje igennem Esmark, så er rengøring og service i top

D.
sagde , Danmark

Nyt og lækkert sommerhus, der er det der skal være for at lever fuldt op til 5-stjernet status.
Ligger fantastisk godt med nem gå adgang til by og strandDejlige omgivelser, tæt på skov, strand og by.
Oplevede både harer og hjortevildt helt inde på sommerhusgrunden.

D.
sagde , Grindsted

Dejligt sommerhus
Godt med service og udstyr i køkkenet
Dejlig terrasse(r)Beliggenheden er ideel…tæt på byen og stranden.
Kan kun give de bedste anbefalinger herfra…Soverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 1.584
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (63 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...