Stråtækt poolhus i Blåvand med fantastisk beliggenhed tæt på alt

4
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 18, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60289
10 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette stilfuld indrettede stråtækte poolhus har plads til helt op til 10 feriegæster, og hunden er også velkommen. Feriehusets indre rummer blandt andet en lækker poolafdeling med både swimmingpool, sauna og dampbad samt et aktivitetsrum. Prikken over i’et er selvfølgelig husets fantastiske beliggenhed kun fem minutters gang fra stranden og Blåvands centrum.

Femstjernet ferie i et stilfuldt, gennemrenoveret feriehus

Er I på udkig efter et feriehus til jeres næste ferie, så er I landet det helt rigtige sted. På Sønder Vasevej 18 er rammerne sat for en femstjernet ferie med alt, hvad hjertet begærer. Feriehuset er blevet gennemrenoveret tilbage i 2018 og fremstår nærmest som et helt nyt hus med en moderne og stilfuld indretning og masser af plads at brede sig ud på.

Det flotte, åbne køkkenalrum lægger op til mange timers samvær med gode snakke over køkkenets barområde – måske med et koldt glas hvidvin direkte fra vinkøleren? Sommerhusets sovepladser fordeler sig på fire gode soveværelser, alle med dobbeltseng og eget fjernsyn, mens de sidste sovepladser er at finde på hemsen. Fra hemsen kan I desuden skimte havet, som ligger kun 400 meter væk.

Masser af fede højdepunkter: Poolafdeling og aktivitetsrum

Et af feriehusets absolutte highlights er selvfølgelig den lækre poolafdeling. Ud over en 16 kvadratmeter stor swimmingpool har I her adgang til jeres helt egen sauna og dampkabine. Der er med andre ord noget for enhver smag i sommerhusets poolafdeling, og har de aktive i flokken ikke fået nok underholdning efter en tur i poolen, kan de bevæge sig videre ind i feriehusets aktivitetsrum, hvor både bordfodbold og PlayStation 4 står klar til assistance.

Fra både poolafdelingen og alrummet er der udgang til ferieboligens skønne terrasse. Her finder alle feriegæster hurtigt en plads i solen, og på terrassens afskærmede del sidder I altid i læ af vinden. Der er suppleret op med masser af havemøbler og liggestole, og på de lune sommeraftener er det oplagt at tænde op i gasgrillen.

Fantastisk beliggenhed i Blåvand – fem minutter fra strand og centrum

Som prikken over i’et, oven i alle feriehusets skønne faciliteter, får I også en helt fantastisk beliggenhed i Blåvand – kun 400 meter fra stranden og 500 meter fra centrum.

Det er altså ikke mere end fem minutter på gåben, der skiller jer fra den nærmeste strandopgang og Blåvands hyggelige bymidte, som særligt i højsæsonen sprudler af liv med masser af glade turister og diverse arrangementer på torvet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60289

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein insgesamt schönes Ferienhaus mit guter Ausstattung. Der Kohlegrill hat seine besten Jahre schon hinter sich, es gibt aber auch einen Gasgrill inkl. Gasflasche, was super ist. Allerdings lies sich bei unserem Besuch nur noch einer von drei Brennern regeln, bei den anderen waren die Regler defekt. Grillen konnten wir damit trotzdem. Ansonsten ist das Ferienhaus toll ausgestattet! Die Terrassen sind super, man hat immer Sonne, aber auch einen windgeschützten Bereich. Wirklich klasse! Etwas schade ist, dass das zweite Bad im Poolbereich ist. Mit zwei Familien muss also eine Familie immer durch den Poolbereich um zum Bad zu kommen. Das ging bei uns aber trotzdem ganz gut. Die Bereiche im OG sind auch ganz nett, allerdings sind die Treppen selbst für Erwachsene schon eine Herausforderung. Die Küche hat sehr gute E-Geräte von Siemens und sogar einen Kaffee-Vollautomaten von Siemens – klasse! Insgesamt ein schönes Haus das wir auch noch mal buchen würden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes, modernes und toll ausgestattest Ferienhaus. Tolle Lage und großzügige Terrasse und Grurndstück mit tollen Terrassenmöbeln und klasse Grill. Sogar mit Gasflasche!
Kommen gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ingesamt sehr schön und prima eingerichtet.
Küchenausstattung ist gut.
Bäder (hauptsächlcih am Pool) etwas in die Jahre gekommen.
Die Lage in der Nähe des Strandes gefällt uns sehr.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:189 / 1.886
Renoveret / Byggeår:2018 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Dampkabine.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...