Hyggeligt og børnevenligt feriehus med sauna og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Ved Volden 1, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60292
6 pers.
Antal personer
1820 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette skønne sommerhus til 6 personer holder I en ferie, hvor afslapning er i højsædet. I kan slappe af i den dejlige sauna eller nyde sommerhusets store terrasse, hvor det altid er muligt at finde en solstråle. De yngste gæster kan give den gas på feriehusets fodboldbane og lege i sandkassen eller på rutsjebanen.

Lyst og venligt indrettet sommerhus med brændeovn og sauna

Sommerhuset er indrettet med stue og køkken-alrum i ét, så der er de bedste betingelser for socialt samvær og hygge foran brændeovnen. Over spisebordet er der et ovenlysvindue, som giver det flotteste lysindfald, når morgenmaden skal nydes. Desuden rummer sommerhuset en skøn udestue, hvor I kan beundre den vestjyske natur i alt slags vejr.

Efter en gåtur i vestenvinden kan I med fordel smutte en tur i feriehusets dejlige sauna. Her kan I holde en lille ”wellness-eftermiddag”, læne jer tilbage og nyde ferien i fulde drag. Derudover indeholder sommerhuset en økonomisk varmepumpe, der sørger for varmen uden de store omkostninger.

Sommerhus med stor terrasse og børnevenlig have

På den 1.455 kvadratmeter store grund har børnene masser af plads til at brænde krudt af. Det kan de blandt andet gøre på rutsjebanen og i sandkassen. Haven rummer også en mindre fodboldbane – her kan der i løbet af ferien utvivlsomt findes en ny ”fodboldmester”!

Når I har fået gummiben efter fodboldturneringen, kan I slappe af på sommerhusets store terrasse, som strækker sig fra den sydlige til den vestlige del af feriehuset. Her kan I altid finde en solstråle at slappe af i. Terrassen er afskærmet og delvist overdækket, så I der er mulighed for at kravle i skygge, hvis det bliver nødvendigt.

Sommerhusferie tæt på naturen med gode indkøbsmuligheder

Når I holder ferie på adressen Ved Volden 1, er I i nærheden af gode indkøbsmuligheder. I Blåvand findes både supermarked og diverse specialbutikker. Derudover er der rig mulighed for et besøg på en af Blåvands hyggelige caféer eller restauranter.

Feriehuset i Blåvand har ikke langt til skønne naturoplevelser. I kan gå lange ture i det smukke hedelandskab eller cykle en tur ned til Vesterhavet. På en varm sommerdag er der ikke noget bedre end dukkert i det salte Vesterhav.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60292

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr liebevoll eingerichtet, mit echten Topfblumen, schöner Eingangsbereich etc. Das Haus hat auch eine gute Aufteilung. Es war war alles vorhanden, genügend Geschirr, Gläser, Besteck etc. Auch an die kleinen Gäste wurde gedacht. Außer Spielgeräte im Garten fand man Spiele, Bücher, Kinderbett, Kinderstuhl etc. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und das Haus zählt zu unserem Favorit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einem sehr guten, aufgeräumten und sauberen Zustand. Der Eigentümer hegt und pflegt das Haus ebenso wie die Außenanlagen mit Spielplatz, Kinderschaukel, Fußballtoren und Aufbewahrungskiste für Spielzeug. Aus diesem Grund haben wir das Haus wiederholt und gern gebucht. Gartenmöbel an unterschiedlichen Plätzen laden zum Verweilen ein. Der lichtdurchflutete Wintergarten ermöglicht sogar einen Regentag im gemütlich eingerichteten Haus zu verbringen. Küche und angrenzender Essbereich werden durch Dachfenster vorteilhaft angenehm lichtdurchtränkt, Kaminofen oder Wärmepumpe schaffen nach eigenem Belieben Behablichkeit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war super,eine gute Aufteilung,sauber und gut ausgestattet. Wir fanden es gab zu viele Sitzmöbel,dadurch war es recht voll. Der Wintergarten war sehr schön,insgesamt war das bis jetzt unser schönstes Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.455
Renoveret / Byggeår:2007 / 1963

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...