Moderne feriehus med sauna og udebruser i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Toldbodvej 22B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60296
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Trænger familien til en dejlig ferie ved Vesterhavet, så tag et kig på dette moderne sommerhus i Blåvand. Feriehuset rummer på en ferieatmosfære uden lige, og med både sauna og udebruser kan I for alvor få slappet af på ferien. I sommerhuset er der plads til op til 8 personer.

Lys indretning med højt til loftet – dejlig sauna på badeværelse

Der er ingen tvivl; I sommerhuset på Toldbodvej 22B vil I finde jer godt til rette og føle jer hjemme fra det øjeblik, I ankommer. Feriehuset har loft til kip, og med lysindfaldet fra ovenlysvinduerne og de store vinduespartier er ferieatmosfæren helt perfekt. Brændeovnen i stuen sætter prikken over i’et.

I skal ikke mangle afslapning på jeres ferie, og det kommer I heller ikke til i dette moderne feriehus. På det ene af sommerhusets 2 badeværelser har I adgang til en dejlig sauna. Her kan I passende sætte jer ind efter en tur til Vesterhavet eller for en stille og afslappende stund.

Både de 2 badeværelser og de 4 soveværelser har gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne på jeres ferie. Derudover har sommerhuset alle praktiske faciliteter, der letter det praktiske arbejde for jer. Lad opvaskemaskinen om opvasken, mens vaskemaskine og tørretumbler klarer tøjvasken.

Afskærmet terrasse, skøn natur, sandkasse og gynge

Til feriehuset hører en afskærmet terrasse, hvor I har rig mulighed for at tilbringe de feriedage, hvor solen står højt på himlen. På terrassen kan I sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole, mens feriefreden sænker sig over jer. I har også en udebruser på terrassen, som I kan skylle jer under efter en strandtur.

Fra terrassen kan I se ud til den dejlige have med masser af skøn natur. Her er der rigeligt med plads, som især børnene vil elske at boltre sig på. Til børnene er der også både sandkasse og gynge i haven, som de vil få stor glæde af på ferien.

Hvorfor ikke også slutte de varme feriedage i det fri på terrassen? I har både et lille udekøkken og en grill, I kan lave aftensmaden på. Efterfølgende kan I samles ved havebordet og nyde maden med gode drikkevarer og godt selskab.

God beliggenhed tæt på strand og by

Efter en grillaften på terrassen kan I tage en tur til Vesterhavet, der ligger blot 900 meter væk. Det vil ikke tage jer lang tid at nå hertil, og I kan opleve en helt fantastisk solnedgang over Vesterhavet fra toppen af klitterne.

Vesterhavet er et oplagt udflugtsmål, uanset hvornår på året I holder ferie i Blåvand. De brede sandstrande og friske bølger er perfekte på de varme sommerdage, men også på de blæsende efterårsdage er det skønt med en gåtur langs vandet.

Sommerhuset har en god beliggenhed, hvor I kun har 200 meter til nærmeste indkøb. I har ikke langt til centrum af Blåvand, hvor der både er butikker, indkøbsmuligheder, lækre spisesteder og meget mere. Blåvand byder på mange gode ferieoplevelser for hele familien.  Soverum:4
Bolig-/Grundareal:124 / 1.667
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...