Hyggeligt feriehus med brændeovn og skøn solrig terrasse

3
icon
icon
icon

Hestehaven 20, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60297
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette hyggelige feriehus til 6 personer i Blåvand er der masser af feriestemning. I vil kunne nyde solen på sommerhusets sydvest-vendte terrasse og varme jer foran den gode brændeovn i stuen. Her er der plads til socialt samvær med både familie og venner.

Lyst og venligt sommerhus med brændeovn

Når I træder ind i dette dejlige sommerhus, bliver I straks mødt af skøn feriestemning. Sommerhuset er lyst og venligt indrettet, så der er lagt op til masser af afslapning og hygge – det kunne være med et godt glas vin i anledningen af ferie.

Hvis vestenvinden har vist tænder, kan I med fordel nyde varmen fra sommerhusets gode brændeovn eller den økonomiske varmepumpe. De tykke sokker kan I også lade ligge derhjemme, da feriehuset er udstyret med lækker gulvvarme på badeværelset.

Sommerhus med stor græsplæne og skøn solrig terrasse

Sommerhusets terrasse er perfekt, når I skal nyde den salte vestjyske luft. Terrassen vender mod sydvest, så I kan nyde solens stråler det meste af dagen. Når man holder ferie i Vestjylland er en solnedgang og aftensmad på terrassen et ”must”. På sommerhusets nordside finder I desuden en mindre, afskærmet terrasse.

De yngste gæster har masser af plads at boltre sig på. Sommerhuset er nemlig beliggende på en 1.912 kvadratmeter stor grund, hvor der er plads til sjov og leg – måske skal I finde en ”fodboldmester” på jeres ferie? Desuden er der en sandkasse, børnene kan hygge sig i.

Hold ferie i skøn vestjysk natur tæt på Vesterhavet

Det skønne sommerhus har adresse på Hestehaven 20. Her får I en god placering tæt på byen i Blåvand og heller ikke langt fra skønne naturoplevelser. I kan opleve Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk, eller nyde gåture i smukt klit– og hedelandskab.

Nærmeste indkøb kan I finde i Blåvand. Her er der rig mulighed for at handle i supermarked eller i diverse specialbutikker. Blåvand byder også på adskillige gode caféer og restauranter, hvor I kan fejre ferien, hvis ikke I gider at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60297

D.
sagde , Danmark

Rigtig fint og hyggeligt sommerhus, som varmt kan anbefales.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.912
Renoveret / Byggeår:2006 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...