Feriehus med brændeovn, sandkasse og den skønneste beliggenhed

3
icon
icon
icon

Hedetoftvej 16, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60302
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette skønne sommerhus i Blåvand har I alt, I skal bruge for at holde den perfekte ferie. Indvendigt er sommerhuset hyggeligt indrettet og I har mulighed for at bruge mange gode timer foran brændeovnen. Desuden ligger feriehuset midt i den skønneste natur, hvilket I helt sikkert kommer til at nyde.

Lyst og venligt indrettet sommerhus med brændeovn 

Feriehuset er renoveret i 2020 og er indrettet lyst og venligt. Den store kombinerede køkken-, stue- og spiseafdeling er perfekt til socialt samvær. I kan lave mad samtidig med, at I holder øje med, om der bliver snydt i ”500” nede foran den gode brændeovn.

Hvis vestenvinden viser tænder, kan I med fordel kravle under dynen og nyde varmen fra sommerhusets økonomiske varmepumpe. Den sørger for at I kan holde varmen – uden de store omkostninger. Derudover er der lynhurtigt fibernet i sommerhuset, så I kan streame på jeres medbragte elektronik.

Skøn ugeneret beliggenhed med solrig terrasse og udsigt til hedelandskab

På sommerhusets fantastiske grund kommer I til at kunne nyde den flotteste vestjyske natur. Nord for huset er der lavet en hyggelig lille plet, hvor I har udsigt til et flot hedelandskab. Desuden er feriehusets plæne udstyret med gyngestativ, sandkasse og fodboldmål, så de yngste gæster kan få brændt alt deres krudt af.

Når alle er udmattede efter en god feriedag i den friske luft, kan I slappe af på en liggestol på den skønne solrige terrasse. Den vender mod sydvest, så I kan finde en solstråle det meste af dagen.  På en ferie i det vestjyske, er en solnedgang på terrassen et ”must” – solnedgangen kunne jo nydes med et godt glas rosé i anledningen af ferien.

Nyd ferien i smuk natur tæt på Danmarks vestligste punkt

Med adresse på Hedetoftvej 16 i Blåvand holder I ferie helt tæt på det smukkeste natur Vestjylland har at tilbyde. I baghaven finder I flot hedelandskab, og Vesterhavet er heller ikke langt væk, hvis man trænger til en dukkert i de blå bølger.

Nærmeste indkøbsmuligheder er at finde i Blåvand. Her vil I have mulighed for at handle i supermarkeder såvel som diverse specialbutikker. Måske er I heldige at støde på en af de lokale specialiteter? Blåvand byder derudover også på et væld af hyggelige caféer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60302

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr ruhig und idyllisch gelegen, in einem schönen Naturgrundstück, wo auch mal Rehe und Hasen zu Besuch kommen. Der große Garten mit den Spielgeräten ist ideal für Kinder.
Bei der Einrichtung hat uns nichts gefehlt, außer vielleicht ein Kinderstuhl. Der Wohnbereich ist schön großzügig. Die Schlafzimmer sind zweckmäßig und etwas klein, aber für zwei Erwachsene und zwei Kinder ausreichend. Das Bad könnte mal eine Renovierung vertragen, besonders die Dusche.
Insgesamt hat es uns aber sehr gut gefallen, besonders, dass man hier wirklich ungestört ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist etwas in die Jahre gekommen. Das Bad ist nicht mehr ganz so schön und könnte renoviert werden. Wir hatten 2 wundervolle Wochen im Haus mit viel Ruhe. Preis/Leistung passt! Es muss ja für jeden Geldbeutel etwas geben.

DE
D.
sagde , Hamburg

Sehr gepflegtes älteres Ferienhaus in einer super Lage.
Im Winter sollte man unbedingt die Wärmepumpe benutzen, der Kaminofen muss gewartet werden, weil er immer auf Durchzug steht und nicht mehr richtig reguliert werden kann.
Das Sofa hat seine besten Tage hinter sich.
Tolle Terrasse, tolle Gartenmöbel

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.872
Renoveret / Byggeår:2020 / 1983

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...