Skønt sommerhus med udendørs spa og kun 500 m. til Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Grønnevænget 34, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60303
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus til 6 personer har alt, hvad I skal bruge, for at holde den perfekte ferie. I kan slappe af foran feriehusets gode brændeovn eller nyde lidt luksus midt i den vestjyske natur ved at hoppe i den udendørs spa. Også de yngste gæster kommer til at få en fantastisk ferie, for feriehuset har nemlig både gynge og sandkasse, hvor der kan brændes krudt af. Har i en el-bil har i muligheden at lade bilen ved huset, da der er installeret en ladestik type 2.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og varmepumpe

Feriens samlingspunkt bliver utvivlsomt det store køkken-alrum. Her kan I nyde varmen fra brændeovnen over et sjovt brætspil eller en god kop kaffe, hvor der samtidig kan følges med i madlavningen.

Hvis vestenvinden har vist tænder, og I skal have varmen, er sommerhuset udstyret med en økonomisk varmepumpe, så I kan holde varmen uden de store omkostninger. Desuden er der lynhurtigt fibernet og Chromecast, så I kan streame på jeres medbragte elektronik.

Feriehus med udendørs spabad og solrige terrasser

I dette skønne sommerhus vil I have muligheden for at nyde den vestjyske natur i alt slags vejr. I kan nemlig slappe af i det varme udendørs spabad – det er da luksus! Derudover rummer feriehuset en stor, delvist overdækket og afskærmet terrasse med terrassevarmer, som strækker sig rundt om sommerhuset. Her er der altid mulighed for at finde en solstråle.

De yngste gæster kommer til at have en fest i de udendørs omgivelser. Der er rig mulighed for leg og sjov på sommerhusets gyngestativ med rutsjebane og i sandkassen, hvor der kan bygges store sandslotte. Feriehuset er omgivet af en stor græsplæne – måske skal der spilles en fodboldkamp, så I kan finde den helt store topscorer?

Hold ferie i Blåvand med kun 500 meter til Vesterhavet

Når I holder ferie på Grønnevænget 34 i Blåvand, har I aldrig langt til skønne naturoplevelser. Der er kun 500 meter til Vesterhavet, så der er altid mulighed for en gåtur ved stranden eller en svømmetur.

Sommerhuset har kun 200 meter til nærmeste indkøb, så det kan klares på gå-ben. Derudover byder Blåvand på et væld af specialbutikker, hvor der kan shoppes igennem. Hvis I ikke gider at lave mad, er der masser af caféer og restauranter, hvor I kan fejre ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60303

D.
sagde , Vojens

Huset var rigtig godt indrettet synes jegSommerhuset er lækkert både indvendig og udvendig. Det kan jeg godt tænke mig at leje igen hos jerHvis man kan lide natur som vi kan ligger sommerhuset rigtig godt. Der er ikke langt til byen og strandenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.419
Renoveret / Byggeår:2017 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...