Skønt feriehus med brændeovn i private omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Møllehusvej 51, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60304
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset til 6 personer på Møllehusvej 51 i Blåvand emmer af hygge, og I vil have rig mulighed for at hygge jer foran den gode brændeovn med en kop kaffe eller sjovt brætspil. Desuden har børnene masser af muligheder for leg udendørs, da I både finder en gynge, sandkasse og legehus på grunden.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og varmepumpe 

De fleste timer af jeres ferie kommer I utvivlsomt til at bruge i den hyggelige stue. Her kan I nyde varmen fra brændeovnen og læne jer tilbage i sofaen. Hvis ikke I har lyst til at bruge brændeovnen, er sommerhuset udstyret med en økonomisk varmepumpe, som kan varme jer.

Naturligvis er sommerhuset også indrettet med diverse praktiske nødvendigheder. I vil finde både vaskemaskine og tørretumbler, så I altid har rent tøj – måske efter en tur på stranden? Derudover er der også en opvaskemaskine, så I ikke skal bruge ferien på at vaske op.

Dejlig naturgrund med lukket terrasse og legeredskaber til børnene

Den 2.262 kvadratmeter store naturgrund er omkranset af træer, så I kan holde ferie i private omgivelser. Børnene skal nok være trætte til aften, da de kan brænde krudt af ved at gynge på sommerhusets gynge, lave sandslotte i sandkassen eller lege i legehuset.

Imens børnene leger, kan I slappe af på terrassen. Den er delvist overdækket, så I kan nyde naturen og den friske luft i alt salgs vejr. Desuden er terrassen vendt mod syd, så man kan finde en solstråle det meste af dagen.

Nyd ferien i flotte omgivelser med indkøb tæt på

Når I holder ferie på Møllehusvej 51 i Blåvand, er I altid tæt på skønne naturoplevelser. I kan gå ture i smukke klit– og hedelandskaber, eller gå en tur til Vesterhavet, hvor de friske kan hoppe i badetøjet og tage en svømmetur.

Nærmeste indkøb er at finde i Blåvand. Her har I mulighed for at handle i diverse specialbutikker, men naturligvis også i supermarked, hvor I kan købe morgenbrød eller isen til desserten. Derudover byder Blåvand på shopping og flere hyggelige caféer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60304

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich war zum 2. Mal in diesem Haus. Der Grund: Es ist günstig und liegt schön abseits. Insgesamt bin ich sehr zufrieden und habe für das Frühjahr nochmals gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Lage, das Grundstück ist rundum mit hohen Kiefern umgeben. Windgeschütz, sonnig. Das Haus ist in einem guten Zustand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für uns hat das Haus eine perfekte Lage. Etwas außerhalb und im Grünen. Andere Häuser sind weit genug weg, sodass sich täglich sogar ein Reh eingefunden hat.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.262
Renoveret / Byggeår:2013 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...