Skønt feriehus i Blåvand med udendørs sauna og spa samt egen legeplads

3.5
icon
icon
icon
icon

Gl Mælkevej 30, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60308
8 pers.
Antal personer
2800 m.
Nærmeste strand
2100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus til 8 personer er perfekt til den store børnefamilie, som elsker god plads og frisk luft. Her får børnene mulighed for at lege på deres helt egen legeplads, alt imens I kan læne jer tilbage i sommerhusets udendørs spa eller sauna – det kan man da kalde ferie! Hunden er naturligvis også velkommen.

 
Sommerhus med brændeovn, spa og bordfodbold

 
Hvis ferievejret skulle vise sig fra sin våde side, skal I ikke fortvivle. Sommerhuset i Blåvand emmer af feriestemning både udendørs og indendørs. Den gode brændeovn inviterer til socialt samvær og et sjovt brætspil i godt selskab. Førstesalen byder på både bordfodbold og dart – perfekt til en lille eftermiddagsturnering.

 
Når I skal forkæle jer selv og slappe helt af, er der ingen vej uden om det indendørs spabad. Her kan I læne jer tilbage og glemme alt om hverdagens stress og jag. Hvis ikke I vil benytte feriehusets brændeovn til at varme jer, kan I bruge den økonomiske varmepumpe. Den sørger for at ingen fryser – uden de store omkostninger.

 
Fantastisk udeområde med egen legeplads samt spa og sauna

 
På den 2.462 kvadratmeter store grund kommer I ikke til at kede jer! Børnene får utvivlsomt en fantastisk ferie, hvor de kan give den gas på egen legeplads – hvem har ikke drømt om at have sin egen legeplads som barn? – endda med tilhørende trampolin. En sikker vinder, hvis I vil have ro til sengetid!

 
Også de voksne har rig mulighed for at udnytte sommerhusets dejlige udeområde. Det er nemlig udstyret med både udendørs spa og sauna, hvor batterierne kan lades op. Desuden rummer udeområdet flere gode terrasser.

 
Begge terrasser vender mod sydvest, så I altid kan finde en solstråle på en af sommerhusets liggestole. Hen over aftenen må I ikke glemme at nyde en flot solnedgang – et ”must” når man holder ferie i det vestjyske.

 
Hold ferie I Blåvand tæt på skøn natur

 
Med adresse på Gl. Mælkevej 30 holder I ferie tæt på den flotteste natur. Ikke langt fra sommerhuset finder I smukt hedelandskab, der hvor I kan gå ture med hunden. Ellers kan I bevæge jer mod Vesterhavet, der er perfekt til en dukkert på en varm sommerdag.

 
I finder nærmeste indkøb i Blåvand. Her er der mulighed for at foretage feriens indkøb i supermarked eller i hyggelige specialbutikker. Hvis I vil slippe for aftensmaden, byder Blåvand på flere gode restauranter og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60308

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, gut geschnittenes Ferienhaus mit großzügigem und schönem Außengelände. Tolles Spielangebot für Kinder, angemessene Raumaufteilung für 8 Personen. Toller Outdoor-Pool und Sauna. Gute Ausstattung, sehr ruhige aber dennoch zentrale Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus mit großem Grundstück und sehr ruhiger Lage. Wir haben hier als junge Familie mit Hund zusammen mit Großeltern Urlaub gemacht und haben das Haus wegen des großen und größtenteils geschlossenen Grundstücks und wegen der Spielgeräte im Garten gewählt. Für diesen Urlaub war das Haus perfekt und die Lage ist sehr ruhig, dafür muss man eben bis in den Ort oder bis zum Strand ein paar Minuten mit dem Auto fahren. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und das Haus hatte alles, was wir brauchten. Whirlpools und Sauna haben wir nicht benutzt, dafür aber oft auf der großen Terrasse gesessen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ruhige Lage, super für kleine Kinder,schöne Terrasse mit Whirlpool

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:128 / 2.462
Byggeår:1977

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...