Hyggeligt sommerhus med brændeovn og solrig terrasse

2.5
icon
icon
icon

Kallesensvej 6, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60309
5 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Hvis I er på jagt efter hygge og ægte sommerhusstemning, så er dette feriehus til 5 personer på Kallesensvej 6 i Blåvand lige noget for jer. I kan sidde foran brændeovnen med en kop kaffe og en god bog eller I kan nyde solen på sommerhusets terrasse mod sydvest.

Sommerhus indrettet med brændeovn og masser af feriestemning

I vil blive mødt af et klassisk indrettet sommerhus med træbeklædte vægge og lofter samt gode møbler. I kommer utvivlsomt til at bruge mange timer i stuen, som er feriehusets samlingspunkt. Her kan I nyde varmen fra brændeovnen og samvær med familien.

Når I skal varmes efter en frisk gåtur, kan I med fordel benytte den økonomiske varmepumpe. Den sørger for varmen uden de store omkostninger. Desuden er der lynhurtigt fibernet og Chromecast i sommerhuset, så I kan kravle under dynen og streame en god film på jeres medbragte elektronik.

Feriehus på ugeneret grund med solrig terrasse og gyngestativ

På sommerhusets 1.550 kvadratmeter store grund kan I uden problemer nyde den friske luft. Der er et gyngestativ, så I kan holde de yngste gæster beskæftiget, og den store plæne er perfekt til en lille fodboldkamp eller vandkamp i de varme sommermåneder.

Hen ad eftermiddagen, når det er blevet tid til at lade batterierne op, kan I kravle op på en liggestol på terrassen mod sydvest. Her er også sol om aftenen, så det er oplagt at spise et godt aftenmåltid i solen tilberedt på sommerhusets grill – måske skal I også nyde et godt glas vin i anledningen af ferie?

Hold ferie i Blåvand tæt på havet med indkøb i nærheden

Når I holder ferie i Blåvand på Kallesensvej 6, er I tæt på det bedste, den danske natur kan tilbyde. I har kun 600 meter til Vesterhavet, så der er altid mulighed for en svømmetur eller en gåtur langs stranden. Desuden er der også flotte hede– og klitlandskaber, som I ikke må gå glip af.

Der er 400 meter til nærmeste indkøb, hvilket let kan klares på gåben. I vil have mulighed for at handle i diverse specialbutikker, hvor I kan prøve lokale specialiteter, men I kan naturligvis også handle i supermarked. Derudover byder Blåvand på flere hyggelige caféer og restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:55 / 1.550
Renoveret / Byggeår:2010 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...