Femstjernet sommerhus med spabad og sauna i Blåvand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 63A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60311
8 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Vil I på en skøn og afslappende ferie ved Vesterhavet? Så er dette renoverede (2020) sommerhus på Blåvandvej 63A den helt perfekte feriematrikel til jer! I sommerhuset er der både spabad og sauna, så I ikke går ned på afslapning på jeres ferie. Feriehuset rummer plads til 8 personer, og op til 2 hunde er også hjerteligt velkomne.

Moderne indretning med spabad og sauna på badeværelset

Sommerhuset på Blåvandvej 63A er renoveret i 2020, så når I træder ind i feriehuset, bliver I mødt af en moderne indretning og højt til loftet – I vil straks føle jer hjemme i disse lækre omgivelser. Den moderne stil er gennemgående i hele feriehuset, hvor komfort ligeledes er i højsædet.

Højdepunktet i sommerhuset finder I på badeværelset – her står et lækkert spabad nemlig klar til jer, og samtidig er der direkte adgang til den varme sauna. Det er det perfekte sted at søge hen, når I trænger til ekstra afslapning og forkælelse på ferien. En tur i spabad efterfulgt af en tur i saunaen er intet mindre end fantastisk. Foruden badeværelset er der også et gæstetoilet i sommerhuset, så ingen står i kø til toilettet om morgenen.

En sommerhusferie involverer selvfølgelig også mange hyggelige stunder sammen, og her er sommerhusets opholdsstue det oplagte sted. Det store rum forener stue, spisestue og køkken, så her har I rig mulighed for at tilbringe mange gode feriestunder sammen. Trælofterne med synlige bjælker og brændeovnen lader jer mærke den klassiske sommerhusstemning – og brændeovnen sørger selvfølgelig for god varme. Feriehuset er også udstyret med  energibesparende varmepumper og allrummet også med gulvvarme.

I sommerhuset er der 3 soveværelser med dobbeltsenge og i annekseter der 2 enkeltsenge – hvor I kan få jer en god nats søvn, så I er veludhvilede til de spændende ting, jeres feriedage byder på. I køkkenet har I alt, I har brug for til at kokkerere lækre måltider på ferien, og opvaskemaskinen sørger naturligvis for opvasken.

Stor terrasse med gode havemøbler

Til sommerhuset hører også en stor, åben terrasse, som I kan nyde feriens solskinsfyldte dage fra. Her står havemøbler og liggestole til jeres rådighed, så I kan finde jer godt til rette i solens stråler. Terrassen har flere overdækkede spots, hvis I skulle trænge til en stund i skyggen.

Sommerhuset ligger på en dejlig grund, hvor børn og hunde har god plads til leg og sjov. Forældrene kan slappe af og holde øje med børnene fra terrassen.

En dejlig feriedag i solen og den friske luft skal selvfølgelig sluttes af med manér. Derfor står en grill klar til jer, så I kan bikse en lækker grillmiddag sammen, som I kan nyde med kølige drikkevarer på terrassen, mens dagen så småt går på gæld.

Gode ferieoplevelser for hele familien i Blåvand

Med ferieadresse på Blåvandvej 63A i Blåvand har I mange gode ferieoplevelser tæt på. Et oplagt sted at besøge er Vesterhavet, og I har blot 2 kilometer til de lange sandstrande og de friske bølger. Stranden i Blåvand er delt i to; Sydstranden er særdeles bade- og børnevenlig, mens Nordstranden er oplagt at besøge, når I vil gå en frisk tur langs vandet.

Blåvand Fyr er også en skøn ferieoplevelse for hele familien. Det er det vestligste punkt i hele Danmark, og fra toppen af Fyrtårnet kan I opleve en fantastisk udsigt over Blåvand og det altid smukke Vesterhav. Dét er en oplevelse uden lige.

I Blåvand finder I naturligvis også mange gode indkøbsmuligheder, hvor feriens indkøb kan klares. Derudover er der også hyggelige butikker, I kan få stillet shoppetrangen i, og når sulten melder sig, står byens restauranter og caféer klar.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60311

D.
sagde , Nykøbing F

Dejligt lyst sommerhus med mindre naturgrund. Veludstyret åbent køkken. Velholdt hus.
En del trafik fra Blåvandsvej, der ligger tæt på – men det er ikke et overordnet problem.Sommerhuset ligger nogle km fra stranden – så bil/cykler er nok at foretrække for at nå Vesterhavet.

D.
sagde , Daugård

Feriehuset var rigtig hyggeligt og meget nydeligt indrettet. Renoveringen var super flot udført.
Bestemt et hus vi gerne leje igen.Elsker et sommerhus med naturgrund.
Havemøbler og uderummet var perfekt.

D.
sagde , Kolding

Superfedt sommerhus på en dejlig naturgrund. Huset er smagfuldt indrettet og lækkert fra ende til anden. Annexet er også i topklasse og var utrolig populært hos børnene, som elskede at hygge og sove i annexet.Dejlig naturgrundSoverum:4
Bolig-/Grundareal:103 / 1.499
Renoveret / Byggeår:2020 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (99 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...