Femstjernet feriehus i Blåvand med udsigt til Blåvandshuk Fyr

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Klitvej 9, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60318
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Klitvej 9 i Blåvand venter jer en afslappende ferie i dette fantastiske, stilfulde og i 2021 nybyggede luksushus med plads til 6 personer. Fra sommerhuset er der kun 200 meter til de brede klitter og den hvide badestrand. Med en udsigt direkte til Blåvandshuk Fyr, får I her en uovertruffet beliggenhed midt i den vestjyske natur. Feiehuset er bygget med hensyn til den specifike natur midt i klitlandskabet, derfor har man efter huset var færdig bygget, genetableret den oprindelig klit der nu ligger mellem husets parkeringspladser og selve huset – lige som en bekræftelse af den enestående beliggenhed i den unikke natur. Dette hus er ikke egnet til gangbesværede, da opgangen til feriehuset foregår via en trappe hen over klitten, som kan være udfordrende for dårligt gående.

Stort køkkenalrum med lækker pejs

Huset har i alt 6 senge fordelt på 3 soveværelser og 2 gode badeværelser – alle med integreret gulvvarme. Køkkenet er udstyret med alt moderne udstyr, og selvfølgelig er vaskemaskine og tørretumbler også en del af sommerhusets udstyr.

Det store køkken alrum er adskilt fra opholdsrummet via en mur med integreret pejs, der sikrer hygge og varme i begge afdelinger. Atmosfæren i det lyse sommerhus, samt den vidunderlige udsigt ud over det omkringliggende klitlandskab og fyret i Blåvandshuk, er unik. Her kan du tilbringe din uforglemmelige ferie.

Er I de lykkelige ejere af en elbil, er der ved feriehuset mulighed for opladning af denne.

Skøn terrasse med udebruser og udespa

Feriehusets terrasse er både delvist overdækket og åben, udstyret med gode komfortable havemøbler, som indbyder til ren afslapning på solrige dage. Terrassen er også udstyret med en grill, hvor familiens grillmester kan fremtrylle en lækker aftensmad på lune sommeraftener.

Uanset tidspunktet finder du altid en solrig plet på terrassen. Mens du nyder solens varme stråler, kan du dufte de mange strandroser, smage den salte havluft og høre Vesterhavets brusen – en helt fantastisk oplevelse.

Efter en tur i Vesterhavets blå bølger, kan du skylle dig i feriehusets udebruser, inden du hopper en tur i den skønne udespa. Her får du en sand forkælelse for sjælen.

Fantastisk beliggenhed med udsigt til Blåvandshuk Fyr

Feriehuset er roligt beliggende på en blind vej og har en førsteklasses beliggenhed nær Blåvandshuk Fyr. Det er kun 200 meter til den børnevenlige strand og 1800 meter til Blåvand centrum, hvor der venter jer et stort udbud af forretninger, restauranter og indkøbsmuligheder.

Badebyen med strande, fyr og vild natur byder på mange oplevelser. Blåvand Zoo er for eksempel et hit, og et besøg til det spektakulære Tirpitz Museum er et absolut ”must” under jeres ophold. I umiddelbar nærhed af feriehuset venter kilometervis af lange gå- og vandre ruter på jer, der alle fører jer gennem den spektakulære Kallesmærsk Hede, der er hjemsted for en stor bestand af rådyr og andet vildt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60318

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr geschmackvoll eingerichtet und sehr sauber. Auch die Lichtquellen sorgten für Ambiente. Man konnte sich sofort wohl fühlen.
Besonders toll fanden wir den Außenwhirlpool, der sogar im Februar gefüllt war. Bisher waren wir eher in älteren Häusern und deshalb sehr überrascht über die geringen Stromkosten, da hatten wir vor allem mit der Whirlpoolbeheizung im Freien mit mehr gerechnet.
Der Weg über die Treppe ist mit Gepäck zwar etwas mühsam, und im Dunkeln schwierig – hier wäre eine Beleuchtung gut. Dafür ist man hinter der Düne ganz für sich.

Uns hat es sehr gut gefallen und wir werden das Haus bestimmt noch einmal mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus in sehr guter Lage. Die vielen Treppen zum Haus sind bei der An- und Abreise etwas beschwerlich aber der Ausblick aus dem Wohnzimmer entschädigt und durch die besondere Lage ist man recht ungestört.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus besticht durch seinen tollen offenen Wohnraum und die geschützte Lage in den Dünen. Toll ist auch die Strandnähe mit direktem Kiosk. Wir waren mit allem sehr zufrieden, wie schon oft erwähnt könnte die Geschirr Auswahl größer sein, es war aber für uns nie ein Problem. Tolles Haus, jedoch sind die Schlafräume sehr warm.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:146 / 2.500
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...