Dejligt sommerhus i Blåvand med sauna og spa på ugeneret grund

4
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 74A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60319
8 pers.
Antal personer
2300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Hedetoftvej 74A i Blåvand byder velkommen til 8 personer og naturligvis jeres hunde. I vil blive mødt af masser af feriestemning og hyggelig indretning. Afslapning er der sørget for, da I kan smutte en tur i jeres helt eget spabad og sauna.

Skønt indrettet sommerhus med sauna og spa

Sommerhuset er lyst og indbydende, hvilket er de perfekte rammer for en god ferie. Hele familien kan samles i det store køkken alrum, som er i åben forbindelse med stuen. Her sørger en økonomisk varmepumpe for en behagelig temperatur. Hvis der skal skrues op for hyggen, kan I tænde op i brændeovnen og nyde varmen fra flammerne.

Ingen er i tvivl om at ferie er lig med afslapning! I sommerhusets ’wellness-afdeling’ får I rig mulighed for at læne jer tilbage og komme helt ned i gear. Her er nemlig både et boblende spabad og en varm sauna, der står klar til at tage hånd om afslapningen.

Feriehus i private omgivelser med plads til leg og sjov

Feriehuset er placeret på en 2.450 kvadratmeter stor grund, som er omkranset af træer, der giver jer privatliv på jeres ferie. Der er masser af plads på grunden til at brænde krudt af, og de yngste gæster kan både gynge og bygge flotte sandslotte i sandkassen.

Sommerhusets terrasse vender mod syd, så I har rig mulighed for sol hele dagen. I skal bare smide benene op på en af liggestolene og læse en god bog – det er da ferie! Hen over aftenen kan I med fordel tilberede et godt aftenmåltid på feriehusets grill, der kan nydes i den flotte solnedgang.

Ferie i Blåvand tæt på smukke naturoplevelser

Med ferieadresse på Hedetoftvej 74A i Blåvand er I altid tæt på smukke naturoplevelser. I kan finde mange flotte vandreruter, som er perfekte til en gåtur med hunden, eller I kan tage en tur til det flotte Vesterhav. Her kan man nemt snuppe en dukkert på en varm sommerdag.

Blåvand byder på et væld af handlemuligheder. Her vil I møde supermarkeder og specialforretninger, hvor ferieindkøbende kan foretages. Derudover vil I finde flere gode caféer og restauranter, hvis I vil slippe for madlavningen på jeres ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60319

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus ist top Einrichtung des Hauses top.Es fehlte an nichts.Aber eine Terassenüberdachung wäre sinnvoll.Wir waren voll zufrieden

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist für eine kleine Familie mit Hund/Hunden bestens geeignet. Es ist sowohl in der Küche, als auch im Gartenbereich alles Nützliche vorhanden. Uns hat es an nichts gefehlt. Es ist sogar eine Klimaanlage vorhanden, die sich an heißen Tagen als sehr nützlich erwiesen hat. Besonders die Sauberkeit wollen wir lobend erwähnen. Wir würden jederzeit wiederkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattete Ferienhaus für 8 Personen, was Küche und Essplatz anging. Sofasitzmöglichkeiten sind etwas zu wenig. Die Betten waren groß und gemütlich. Dir Wärmepumpe hat schnell für Wärme im Raum gesorgt. Der Garten ist leider von der Straße sehr einsehbar und die Terrasse ist sehr klein und nicht so gemütlich. Ein Wind-und Sichtschutz wäre schöner.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:107 / 2.450
Renoveret / Byggeår:2017 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (73 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...