Lækkert sommerhus med sauna, spa og aktivitetsrum i Blåvand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 13B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60323
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 1,2 kilometer fra Vesterhavet står dette lækre sommerhus på Søren Gades Mark 13B klar til jeres næste ferie. Feriehuset har plads til 8 personer, der kan tilbringe en ferie med masser af afslapning i spa og sauna og masser af underholdning i aktivitetsrummet med billard og bordtennis.

Afslapning i spa og sauna

Når I holder ferie i sommerhuset på Søren Gades Mark 13B, kan I være sikre på at få masser af afslapning, så I kan få ladt jeres batterier helt op igen. Sommerhuset er indrettet med gode komfortable møbler, som I kan finde jer godt til rette og slappe af i på ferien.

Skal der skrues op for afslapningen, kan I finde vej til det store af sommerhusets 2 badeværelser, der begge har gulvvarme. På det store badeværelse står både en spa og en sauna klar til jer, hvor I kan læne jer tilbage og slappe fuldstændig af.

I feriehuset har I også mulighed for at bruge ekstra tid på afslapning, for her har I gode praktiske faciliteter, der letter husarbejdet for jer. På det mindste badeværelse er der vaskemaskine og tørretumbler, og i køkkenet er der en opvaskemaskine.

I sommerhuset er der 3 soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltseng. De resterende 2 sovepladser finder I på hemsen, hvor der er 2 madrasser på gulvet. Børnene vil helt sikkert elske at sove på hemsen.

Aktivitetsrum med billard og bordtennis

Ligesom der er rig mulighed for masser af afslapning i sommerhuset, er der også rig mulighed for masser af underholdning. Her skal I blot søge mod sommerhusets aktivitetsrum, hvor I kan spille både billard, bordtennis og dart.

I aktivitetsrummet er det oplagt at holde en spilaften. Find masser af snacks og gode drikkevarer frem og gør jer klar til en sjov og underholdende aften, hvor I finder feriens helt store mester. Der er garanti for timevis af god underholdning.

Stor terrasse og have med sandkasse og gynge

Omkring sommerhuset løber en stor åben terrasse. Her vil I altid kunne finde jer et godt spot, hvor I kan finde jer til rette i havemøbler og liggestole, mens solen bager løs. En del af terrassen er overdækket, som I kan søge hen mod, hvis I trænger til skygge.

Børnene er der selvfølgelig også tænkt på. I haven er der både sandkasse og gynge, hvor de kan lege dagen lang. Efter en dejlig dag kan I alle søge mod terrassen, hvor I kan lave en lækker middag på grillen, som I kan nyde, mens dagen går på hæld.

Fra feriehuset har I kun 1,2 kilometer til Vesterhavet og de smukke sandstrande. Uanset hvordan vejret arter sig på ferien, så er en tur til Vesterhavet det hele værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60323

D.
sagde , Danmark

Meget fint hus. Veludrustet køkken.Fantastisk dejligt hus. God indretning og veludstyret køkkenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 1.525
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...