Dejligt sommerhus til 8 personer med spabad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Harestien 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60325
8 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Vil I på en dejlig ferie i det vestjyske, hvor I kan slappe fuldstændig af? Så tag et kig på dette sommerhus på Harestien 7 i Blåvand, der har plads til 8 personer. I sommerhuset er der gode muligheder for at slappe af, for her er der både spabad og sauna.

Spabad, sauna, brændeovn og hems

Når I holder ferie, skal der selvfølgelig være afslapning på programmet, så I kan få en pause fra hverdagens stress og jag. Der er rig mulighed for afslapning i sommerhuset på Harestien 7, hvor der både er spabad og sauna, som I kan sætte jer til rette i og komme helt ned i gear. Den lille wellnessafdeling finder I på det ene af sommerhusets 2 badeværelser.

Sommerhusets alrum, hvor køkken, stue og spiseafdeling er forenet i ét, bliver jeres samlingspunkt på ferien. Her er der lagt op til mange sjove og hyggelige feriestunder med alt fra madlavning og planlægning til spil og film. Brændeovnen sørger for god varme og stemning med sin knitren i baggrunden.

Når dagen lakker mod enden, og I skal i seng, er det sommerhusets 3 soveværelser og hemsen, I skal søge mod. De 3 soveværelser er alle indrettet med 2 enkeltsenge, og på hemsen er der 2 madrasser på gulvet – børnene vil helt sikkert elske at sove på hemsen.

Terrasse med havemøbler, liggestole og grill – gynger og sandkasse til børnene

Feriens varme dage skal selvfølgelig tilbringes i det fri. På de varme feriedage kan I gå ud på sommerhusets terrasse. På terrassen står både havemøbler, liggestole og en grill klar til jer, så I har alt, hvad I har brug for til en god dag i solen.

Til de yngste feriegæster er der en sandkasse, hvor de kan lege og bygge sandslotte hele dagen lang. Derudover er der også et gyngestativ til dem, hvor de kan gynge og få sus i maven.

Tæt på centrum af Blåvand

Sommerhuset ligger ikke langt fra centrum af Blåvand. I den livlige ferieby finder I gode indkøbsmuligheder i både supermarkederne og de mange specialbutikker. Derudover er der også flere gode spisesteder i byen, hvor I kan få stillet sulten, når I selv vil slippe for madlavningen.

1,3 kilometer fra sommerhuset ligger Vesterhavet, der er værd at besøge, uanset hvornår på året I holder ferie i Blåvand. Her kan I både snuppe jer en dukkert i havet, gå en tur i den friske havluft eller bare tilbringe en afslappende dag på stranden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.756
Renoveret / Byggeår:2006 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...