Idyllisk sommerhus med sauna til 6 personer i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Ved Skoven 5, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60326
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Dette idylliske sommerhus ligger i Blåvand og har plads til 6 personer, hvor jeres hund også er velkommen. Sommerhuset byder på flere alsidige terrasser, og I er derfor altid sikret læ og ikke mindst et solspot. Yderligere byder sommerhuset på ekstra velvære, da det er indrettet med en sauna. Til de mindste er der sandkasse og gyngestativ i haven.

Lyst og idyllisk indrettet sommerhus

Sommerhuset fremstår lyst og idyllisk, hvor der virkelig er kræset om jer som gæster. Køkken, stue og spisestue er i åben forbindelse, og det er derfor muligt at nyde hinandens selskab, selvom én laver mad, en anden slapper af i sofaen og en tredje har placeret sig foran brændeovnen. Om aftenen kan I alle samle jer foran brændeovnen og se en god film eller spille brætspil.
 
De 6 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser – 2 med dobbeltseng og et værelse med 2 enkeltmandssenge. Dette værelse er oplagt til teenagerne i familien. Det store soveværelse har desuden udgang til en overdækket terrasse, hvor I kan nyde morgenkaffen og den gode udsigt til de naturskønne omgivelser.

Ekstra velvære og afslapning i saunaen

Sommerhuset har en sauna, som I frit kan benytte. Her er det muligt at slappe af efter en god dag ved stranden eller efter en lang gåtur i naturen. Der er intet bedre end at blive varmet op af saunaen efter en kølig gåtur ved Vesterhavet. Sommerhuset bliver desuden opvarmet af en energivenlig varmepumpe, der sørger for gode temperaturer til lave omkostninger.

Flere alsidige terrasser og en dejlig børnevenlig have

Dette sommerhus er beliggende på adressen Ved Skoven 5 i Blåvand, og med denne placering ligger sommerhuset ugeneret fra de omkringliggende naboer. Sommerhuset er yderligere omkranset med høje fyrretræer, som værner om jeres privatliv. Desuden har sommerhuset en dejlig og børnevenlig have, hvor I finder gyngestativ og sandkasse til de mindste i familien.
 
I kan slappe af ude på sommerhusets 3 alsidige terrasser, hvor det både er muligt at nyde morgen-, middags- og aftensolen. Derfor er I altid sikret læ og ikke mindst et godt solspot. Det gode vejr kan I nyde på sommerhusets liggestole og diverse havemøbler, og hvis lysten kommer til grillmad, så hiver I bare sommerhusets grill frem.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 3.400
Renoveret / Byggeår:2010 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...