Lækkert sommerhus med sauna, udespa, udebruser og stor terrasse

5
icon
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 23A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60330
7 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Vil I holde en ferie, der både byder på masser af afslapning og en skøn beliggenhed midt i naturen? Så er sommerhuset på Søren Gades Mark 23A det perfekte valg. Det nybyggede (2021) sommerhus har plads til 7 personer, der kan holde en afslappende ferie i sommerhusets udespa og sauna og samtidig nyde den smukke vestjyske natur. Er I kørende i elbilen, kan den lades op ved sommerhuset.

Moderne indretning, højt til loftet, sauna

Ved jeres ankomst til sommerhuset på Søren Gades Mark 23A vil I straks føle jer hjemme. I sommerhuset bliver I mødt af en moderne indretning med lækre komfortable møbler. Med det gode lysindfald, loft til kip og brændeovnen i stuen er rammerne sat for den helt perfekte ferieatmosfære. Derudover er der gulvvarme i hele huset.

Stuen ligger i åben forbindelse med køkken- og spiseafdelingen. Det åbne rum er det oplagte sted at tilbringe mange hyggelige timer sammen på ferien. I stuen har I Smart TV, hvor I via Chromecasten kan streame jeres yndlingsfilm om aftenen.

Sommerhuset har 2 gode badeværelser. Fra det ene af badeværelserne kan I træde ind i den varme sauna, der er helt perfekt til en afslappende stund eller efter en gå- eller svømmetur ved Vesterhavet. Derudover er der 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn om natten.

Stor terrasse med udespa og sauna – sandkasse og gynge i haven

Omkring sommerhuset løber en 27 kvadratmeter stor terrasse, der både er afskærmet og delvist overdækket. Både når solen skinner, og vinden suser, kan I tilbringe jeres ferie på terrassen, hvor liggestole og havemøbler står klar til, at I kan slænge jer i dem.

Terrassen byder også ind til masser af afslapning. Både en udebruser og et udespa står klar til, at I kan sætte jer til rette og læne jer tilbage til lyden af fuglefløjt og vindens susen i træerne.

Mens ferien nydes, og der slappes af på terrassen, kan børnene lege i haven. I sandkassen kan de give sig i kast med at bygge imponerende sandslotte i sandkassen, eller de kan gynge på Jungle Gym-shelteret, der har to gynger.

Slut feriedagen af med en lækker grillmiddag på terrassen. Hvilken bedre måde at slutte dagen af end med et par lækre bøffer og god vin? Det skulle lige være med en tur i udespa under aftenens stjernehimmel.

Besøg Blåvand og Vesterhavet

1,5 kilometer fra sommerhuset på Søren Gades Mark 23A ligger det fantastiske Vesterhav – et must-see på jeres ferie. På sommerens varme dage inviterer de blå bølger til friske dukkerter, mens sandstrandene er fantastiske at gå ad, selv på de blæsende efterårsdage.

Også centrum af feriebyen Blåvand ligger ikke langt fra sommerhuset. Her kan I klare indkøbene i byens supermarkeder og specialbutikker. Vil I have shoppetrangen stillet, kan I tage en tur til Esbjerg, der er en kort køretur væk.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60330

D.
sagde , Hjørring

Fantastisk lækker feriehus, i høj håndværksmæssigt kvalitet, og materialer.
Feriehuset indeholdende alt hvad man har behov for, og har en rigtig fin beliggenhed.
Udespaen er skøn luksus 🙂Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 1.725
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...