Skønt sommerhus på god beliggenhed i Blåvand

3
icon
icon
icon

Fyrgården 30, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60334
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Tæt på centrum af den hyggelige ferieby Blåvand står dette sommerhus klar på Fyrgården 30. Sommerhuset, der rummer plads til 6 personer, har en skøn beliggenhed og ligger blot 1 kilometer fra det fantastiske Vesterhav. I sommerhuset er hunden også velkommen på ferien.

Tæt på by og strand

Sommerhuset på Fyrgården 30 har en god beliggenhed, hvor I bor tæt på både by og strand. Jeres nærmeste indkøb finder I blot 300 meter væk, og centrum af den hyggelige og livlige ferieby Blåvand ligger kun et stenkast fra sommerhuset.

I Blåvand har I mange gode ferieoplevelser i vente. Vesterhavet og de brede sandstrande ligger 1 kilometer fra sommerhuset, og det vil ikke tage jer lang tid at nå hertil, når I trænger til en forfriskende dukkert eller en rask gåtur langs vandet.

I Blåvand kan I også opleve Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk Fyr. Fra toppen af det 39 meter høje fyrtårn er der en fantastisk udsigt over landskabet og Vesterhavet – det er en oplevelse uden lige. Af andre oplevelser i Blåvand er der blandt andet også museet Tirpitz og Blåvand Zoo.

Brændeovn og gode praktiske faciliteter

Sommerhuset er indrettet i 2 plan. I stueetagen er alrummet, hvor køkken, stue og spiseafdeling ligger i åben forbindelse. Her kommer I uden tvivl til at få mange hyggelige timer til at gå sammen med madlavning, spil og film. Brændeovnens knitren i baggrunden sætter prikken over i’et for feriestemningen.

I stueetagen finder I desuden badeværelset og det ene soveværelse. De 2 resterende soveværelser finder I på sommerhusets førstesal. 2 af soveværelserne er indrettet med dobbeltseng, mens det tredje soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

I feriehuset har I gode praktiske faciliteter med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der letter det praktiske husarbejde for jer, så I kan bruge endnu mere hyggelig ferietid sammen. Desuden bliver sommerhuset opvarmet af en energivenlig varmepumpe.

Afskærmet terrasse – sandkasse til børnene

På sommerhusets sydside har I en skøn afskærmet terrasse, som er det oplagte sted at tilbringe feriens solrige dage. Find jer en god plads i solen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole med en god bog og noget koldt at drikke.

Der er selvfølgelig også tænkt på feriens yngste gæster. Til dem er der en sandkasse, hvor de kan bygge store og flotte sandslotte dagen lang.

Som en god afslutning på en dejlig feriedag kan I lave en lækker middag på grillen på terrassen. Efter aftensmaden kan I gå en tur til stranden for at se solnedgangen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60334

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir sind jetzt bestimmt schon 20 mal in diesem Haus gewesen, es ist für unsere Ansprüche vollkommen ausreichend.Die Eigentümerin investiert ständig in das Haus.Es ist unser zweites Zuhause.Ankommen und wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

…. sehr gemütlich…. sehr gute Lage…. tolle Deko…..
…. für max. 4 Personen gut….

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage ist ruhig. Die Terrasse ist schön groß. Ich würde dieses Haus aber höchstens für 4 Personen anbieten. Das eine, zu kleine Bad, reicht nicht für 6 Personen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 200
Renoveret / Byggeår:2007 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...