Lyst sommerhus med brændeovn til 4 personer i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 26, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60337
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til kæresteparret, der vil på en hyggelig ferie for 2, eller til den lille familie er sommerhuset på Horns Bjerge 26 et oplagt feriemål. Sommerhuset er lyst og venligt indrettet med brændeovn og har en skøn terrasse, I kan tilbringe de varme feriedage på.

Lys indretning med brændeovn

Når I ankommer til sommerhuset på Horns Bjerge 26, vil I straks kunne mærke den hyggelige feriestemning. I feriehuset bliver I mødt af en lys og venlig indretning, som I utvivlsomt vil føle jer godt tilpas i – her kan I virkelig slappe af og nyde jeres ferie.

Det skønne sommerhus på 55 kvadratmeter er indrettet med 2 soveværelser, der begge har en dobbeltseng, samt 1 badeværelse med gulvvarme – her er der ingen, der fryser fødderne fra morgenstunden.

Derudover har sommerhuset et stort alrum, hvor køkken, stue og spiseafdeling er samlet i ét stort rum, hvor der er lagt op til mange dejlige feriestunder. Om I laver mad i køkkenet, spiller brætspil omkring bordet eller ser film i tv’et, bidrager brændeovnen med ekstra hyggelig stemning og god varme.

Nyd de varme feriedage på terrassen

Sommerhuset har en skøn terrasse, hvor I kan søge ud på de varme feriedage. På terrassen er der både havemøbler og liggestole, så I har mulighed for at finde jer godt til rette på en god plet i solen med en god bog og kolde drikkevarer.

Terrassen er afskærmet og delvist overdækket, så her kan I også sidde i både ly og læ. Desuden sidder I også uforstyrret på terrassen takket være de høje træer, der omgiver sommerhuset.

På terrassen står der også en grill klar til jer. Lav en lækker grillmiddag, som I kan nyde på terrassen på de lune sommeraftener. Efterfølgende kan I gå ind i stuen, tænde op i brændeovnen og se en god film i tv’et, inden I går i seng.

Hyggelig ferie i Blåvand

Blåvand er et skønt feriemål for både familien og kæresteparret. Her er der gode ferieoplevelser for alle aldre med blandt andet Blåvand Zoo, Tirpitz-museet og Blåvandshuk fyr, som er det vestligste punkt i Danmark.

Et sted, som skal besøges, uanset hvornår på året, I holder ferie i Blåvand, er Vesterhavet. De hvide sandstrande indbyder til lange gåture året rundt, og de blå bølger inviterer til en frisk dukkert på sommerens varme dage.

I Blåvand kan I også besøge en række butikker, supermarkeder og specialbutikker. I kan også slå et smut forbi en af byens gode restauranter og spisesteder, hvor I kan få stillet sulten.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60337

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes und gepflegtes Ferienhaus im man sich wohlfühlen und erholen kann. Eine große, gut möblierte Terrasse lädt ein zum entspannen. Ebenfalls ist auch die Küche sehr gut ausgestattet. Gerne kommen wir wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden und begeistert von dem Ferienhaus. Sehr sauber und mit allem ausgestattet was das Herz erfreut.
Auch das kleine Bad war super, haben uns schnell daran gewöhnt.
Wie hatten eine wunderschöne Woche und kommen im nächsten Jahr zur gleichen Zeit wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für uns das beste Ferienhaus für zwei Personen. Sehr gemütlich und geschmackvoll eingerichtet. In diesen Haus fehlt es an nichts. Nicht sofort einsehbar und kurzer Fußweg in den Ort.
Die große Terrasse ist unschlagbar bei jeden Wetter.

Wir waren jetzt das zweite Mal in diesen Haus und würden es jederzeit wieder buchen. Lage und Ausstattung einfach unschlagbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 1.648
Renoveret / Byggeår:2016 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...